seemoore Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Maniakalnie, niewyobrazalnie super .... Mrrrrrr.... CHyba zapisze się na lekcje malarstwa do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Całość rewelka Jedno do czego można się przyczepić to oczka, nad tym elementem powinieneś popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sylwek cicho siedzi, pewnie majstruje jakieś perełki Pochwal się co tam masz nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wyczesane wobki Przenaturalnie się prezentują.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Cześć Panowie.Po cholernie sporej przerwie przepraszam Was drodzy Koledzy za brak kontaktu, z przykrością muszę stwierdzić że czasu wolnego brak, ale już obiecuje że więcej urlopować nie będę Dziś się nie mogłem się doczekać i uruchomiłem piekielną maszynę. Kilka mam problemów z okiełznaniem aero, ale póki co nie jest tak tragicznie. W suszarni już dla Was czekają pstrągowe i będą gotowe do malowania, ale to jutro. Proszę o wyrozumiałość dzisiaj pierwszy raz malowałem aero, w rytmie Black & Whit Pozdrawiam -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 super zdobienie - na prawde piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ale czad jak prawdziwa, tylko jeszcze żeby oczy czerwone miała ,chyba że to nie płoć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bardzo fajny efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Cześć Panowie:) Dziękuje za miłe słowo, a bardzo prosto coś takiego uzyskać więc efektów tu specjalnych nie było i nie ma;) To taki mały narybek, może to być płoć może być i słonecznica ;P Dzisiaj chciałem uzyskać aero malowanie pstrąga, ale jeszcze to nie to, jutro pokaże wam wszystkie w tym głowaczyki A to z dzisiaj. Może być ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mi się podoba Tylko te kropy na grzbiecie zrobiłbym bardziej delikatniejsze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Klasa! Malowanie super, ale zainwestuj w lepszy aparat, co by można było uchwycić lepiej ich malowanie i cały urok bo jest co uchwycić I racja dla kolegi wyżej, kropki nieco subtelniejsze mogłyby być Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Cześć A no fakt, aparacina przy słabym i sztucznym oświetleniu to totalne dno, no ale co tam można robić zdjęcia w dzień i wyglądają ciut lepiej:) Dziękuje Panowie za ocenę Naprawdę nakręcacie do działania. Co do krop hmmm i tak będą wytonowane w efekcie finalnym i nie będą takie JOP Obiecane zdjęcia: Szału nie ma, proszę o wyrozumiałość. Ale wasze sugestię są bardzo cenne więc piszcie śmiało. Z uszanowaniem Sylwek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie no mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ale wasze sugestię są bardzo cenne więc piszcie śmiało Moja sugestia nie porzucaj pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 o żesz Ty orzeszku... tymi ostatnimi to dałeś do pieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jak takie cudeńka daje do pieca to strach pomyśleć jakie na ryby zrobi Masakryczne jak na początek z aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Pędzelkowe jak dla mnie ładniejsze Ale te też miażdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 piękne, Sylwek, coraz bardziej japońskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cześć Panowie;) Dziękuje za dobre słowo:) Jeszcze długa droga do stylu japońskiego Nikt nie powiedział że zrezygnuję z pędzelka i w tym kierunku będę szedł jak i aero:) A tu dla Ciekawskich film z pracy, aparat szajs macie rację bo film to koło dna nawet nie leżał. ale minimalnie coś widać. http://www.youtube.com/watch?v=UEfVRVJj6Ig Fajna wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 fajnie zapintala )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Cześć Wam.Jesień już jest, czas na zbrojenie swoich arsenałów na nowy sezon, a ja ruszam z projektem szczupaka Już w krótce dam go na testy, osoby zainteresowane które spełnią kilka warunków testowych otrzyma je na mój koszt. Więcej szczegółów na wiadomości prywatnej Wiecej tutaj http://1939handmadelure.blogspot.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Odkop roku, 8 lat. Miło znów Cię widzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi