Skocz do zawartości
  • 0

ja i tak wole szczupaki

pitt

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ale klocek...

pitt ale w dzisiejszych czasachnawet karpie mozna lapac na spining.. jeszcze troche i na jerki bedzie je mozna tarmosic :mellow:

szkoda - a moze i lepiej - ze w trakcie walki w zasadzie nie skacza (choć trafiają się sporadycznie wyjątki)

• 0

Wow! Nie mogę dojść do siebie. Nie wiem dlaczego ale zacząłem myśleć o stole wigilijnym mimo, że jestem C&R. Przepraszam karpiarzy :D Ale tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem!!!

Pozdrawiam

Remek

• 0

ja tez ;)

w tamtym tygodniu kolega zlapal karpia na spinning :mellow:

na bulldawga B)

ahaaa... czyli jednak mozna i ma to miejsce coraz czesciej... to mamy jakas alternatywe... z tego co sie orientuje prosiaki... yyy tzn karpie nie maja u nas okresu ochronnego... no chyba ze sie myle :mellow:

• 0

Cezorator,

Ja karpiem rozpocząłem sezon 2005. Wrzuciłem wtedy do wody nową przynętę i koniecznie chciałem poznać jej właściwości. Drugi albo trzeci rzut i walnięcie oraz ... niezły odjazd. Myślałem, że to niezły szczupal ... ale po kilku minutach ( :unsure: ) holu okazało się, że to karp zahaczony o płetwę ogonową. Wrócił do wody ale myślałem, że to przynosi pecha - sezon 2005 był jednak udany :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ale to co łowił Majowy były klasycznie zacięte :D

No to co innego.

Natomiast dzięki naszemu drogiemu Jerremu stałem się posiadaczem serii filmów in-fisherman 2006. Tam, w jednym z odcinków, łowią karpie na muchówkę! Ale mi się to spodobało!!!

Pozdrawiam

Remek

• 0

Nie wiem czy zróciliście uwagę na datę tej foty.Połowa grudnia ,to w kraju nie najlepszy okres na łowienie karpia wędką,no chyba że w kratkę albo elektryczną. :mellow: Co prawda zostają jeszcze ciepłe kanały przy elektrowniach,ale i tak takie monstrum ,to widok niecodzienny.