pitt Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja i tak wole szczupaki http://www.carp-gps.com/news/detail.php?id=209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ale klocek... pitt ale w dzisiejszych czasachnawet karpie mozna lapac na spining.. jeszcze troche i na jerki bedzie je mozna tarmosic szkoda - a moze i lepiej - ze w trakcie walki w zasadzie nie skacza (choć trafiają się sporadycznie wyjątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja i tak wole szczupaki http://www.carp-gps.com/news/detail.php?id=209 Wow! Nie mogę dojść do siebie. Nie wiem dlaczego ale zacząłem myśleć o stole wigilijnym mimo, że jestem C&R. Przepraszam karpiarzy Ale tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja tez w tamtym tygodniu kolega zlapal karpia na spinning na bulldawga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja tez w tamtym tygodniu kolega zlapal karpia na spinning na bulldawga ahaaa... czyli jednak mozna i ma to miejsce coraz czesciej... to mamy jakas alternatywe... z tego co sie orientuje prosiaki... yyy tzn karpie nie maja u nas okresu ochronnego... no chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Na Tyskich Paprocanach karpie także biora na spinning.Mistrzem w ich połowie jest Majowy :D http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=1929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Cezorator,Ja karpiem rozpocząłem sezon 2005. Wrzuciłem wtedy do wody nową przynętę i koniecznie chciałem poznać jej właściwości. Drugi albo trzeci rzut i walnięcie oraz ... niezły odjazd. Myślałem, że to niezły szczupal ... ale po kilku minutach ( ) holu okazało się, że to karp zahaczony o płetwę ogonową. Wrócił do wody ale myślałem, że to przynosi pecha - sezon 2005 był jednak udany PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ale to co łowił Majowy były klasycznie zacięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Od dawna karp nie interesuje mnie zupełnie. Ani w wodzie, ani na talerzu Podziwiam jednak wielce, umięjętności speców od połowu tej ryby.To całe misterium przygotowań zanęty, przynety, łowiska, etc.Jak @pitt, wolę jednak szczupaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ale to co łowił Majowy były klasycznie zacięte No to co innego.Natomiast dzięki naszemu drogiemu Jerremu stałem się posiadaczem serii filmów in-fisherman 2006. Tam, w jednym z odcinków, łowią karpie na muchówkę! Ale mi się to spodobało!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak @pitt, wolę jednak szczupaki . A ja najbardziej lubię łowić okonie, pstrągi i sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ogromny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No karp jest wielki. Szkoda tylko że nie biorą one normalnie na spinning tak jak szczupaki <_< A to jest rekord Niemiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 nie biora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 nooooooooooooooo i od razu lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie wiem czy zróciliście uwagę na datę tej foty.Połowa grudnia ,to w kraju nie najlepszy okres na łowienie karpia wędką,no chyba że w kratkę albo elektryczną. Co prawda zostają jeszcze ciepłe kanały przy elektrowniach,ale i tak takie monstrum ,to widok niecodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Piotruś ale one wlasnie zima potrzebuja wiecej energii i chetniej pozeraja miesko... oczywiscie jest też teoria ktora mowi ze ponizej pewnej temp wody karpie w ogole nie zeruja... ale to tylko teoria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mifciu,wiesz że przy Dolnej Odrze to nawet kilogramowe piranie nie są czymś wyjątkowym,a karp zimą, z braku pokarmu roślinnego opycha się czym popadnie. Oczywiście to tylko moja teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 WOW! Kolos. Ten złowiony na bulldawga też niczego sobie Ja też wolę szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 38kg ładna świnka Tak na marginesie, gdyby go, pewnie, nie puszczono z powrotem po złapaniu ze 20 razy, to niemiałyby szansy tyle urosnąć.made by C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 U nas także są karpiki całkiem całkiem http://www.pzw.com.pl/index.php?id=62&tx_ttnews[tt_news]=54&tx_ttnews[backPid]=59&cHash=123dd95274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
ja i tak wole szczupaki
http://www.carp-gps.com/news/detail.php?id=209
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi