Lucas Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Panowie, na pewno używacie. Potrzebuje porady co do zakupu kamery. Chcę mieć monitoring na to co dzieje się z przyczepą w czasie mojej nieobecności, ewentualnie później odtworzyć. Kamerka musi dobrze nagrywacyw nocy, mieć czujnik ruchu i mieć wygaszany ekran. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zamówiłem z teściem w weekend typ HC 300m. Taka że średniej półki. Mamy zamiar złapać śmieciarza który podrzuca śmieci koło posesji teściów. Nie wiem jeszcze jak działa ale w razie co dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Panowie, na pewno używacie. Potrzebuje porady co do zakupu kamery. Chcę mieć monitoring na to co dzieje się z przyczepą w czasie mojej nieobecności, ewentualnie później odtworzyć. Kamerka musi dobrze nagrywacyw nocy, mieć czujnik ruchu i mieć wygaszany ekran. Możecie coś polecić?Musi być kamera, nie myślałeś o fotopułapce z możliwością wysyłania zdjęć MMS-em? Koszt około 1000 zł. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zamówiłem z teściem w weekend typ HC 300m. Taka że średniej półki. Mamy zamiar złapać śmieciarza który podrzuca śmieci koło posesji teściów. Nie wiem jeszcze jak działa ale w razie co dam znać Używałem. działa, trzeba tylko posiedzieć, żeby zaprogramować numery telefonów i sposób działania. Z kartą sim masz natychmiastowo fotę na swoim telefonie, bateria działa dość długo, nie ma większych problemów z zasięgiem. Za te pieniądze dobry wybór (moim zdaniem) Zdjęcia i filmy nocą bardzo czytelne, ma niezłe "czarne" diody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 A jeśli chodzi o zwykle kamerki, po prostu zapisujące nagranie w pamięci urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Może jakiś rejestrator samochodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi