SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Chciałem rozwiązać temat normalnie polubownie, ale niestety robienia z kogoś idioty nie lubię.4 Marca zakupiłem zestawik przynęt u kolegi @Tu Nie Ma Ryb.Kwota może i nie duża, bo ok. 100 zł.Cały czas jestem zwodzony, że paczka została już nadana i wysłana. ( Trwa to od 8marca)Na forum miałem nie pisać, ale od 30 Marca kolega nie odpowiada na wiadomości. Ostatnio pisałem do niego SMS. Sytuacja taka sama 8 kwietnia napisał że już paczka nadana i powinna być, 13 kwietnia ta sama sytuacja napisał że pojawiła się w systemie. I maks do jutra powinna u mnie być. Gdy już napisałem, że chce zwrot mojej kasy. Odpowiedzi nie uzyskałem. Kolega ma przypisaną "range" Przedstawiciel marki i nie chciałem mu "psuć" opinii ale sam sobie na to zasłużył. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Podobna sytuacja, dopiero gdy chciałem zwrot pieniędzy to paczka dotarła.Nauczka na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Podobna sytuacja, dopiero gdy chciałem zwrot pieniędzy to paczka dotarła.Nauczka na przyszłość.W moim przypadku to nawet nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Temat napisałem żeby przestrzec innych. Kwoty nie duże, ale grosz do gorsza i będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Dzień dobry , na wstępie Chciałem przeprosić za tak długi okres oczekiwania . Nie mam na celu nikogo nikogo oszukać. Jeżeli ktoś z naturalnych względów nie chce już ani dnia dłużej czekać na zamówione przesyłki proszę o wiadomość lub SMS z danymi do zwrotu pieniędzy. Za nieprzyjemności przepraszam Łukasz Nr tel 518349023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Niestety dopiero po podjęciu takich kroków jakie podjąłem. Po chwili paczka jakimś cudem się znalazła i nawet już została nadana w paczkomacie. Jednakże uważam to za dość nie poważne podejście do "kolegów" Nie miałem na celu tutaj nikogo oczerniać jednak podzielić się tym z wami i trochę przestrzec. Pozdrawiam Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Rozumiem , podejrzewam ze taka sama była by moja reakcja jak by w stosunku do mnie ktoś podobnie się zachował Jeszcze Raz Przepraszam Łukasz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Rozumiem, że sprawa wyjaśniona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Rozumiem, że sprawa wyjaśniona?Wstępnie tak, czekam na przesyłkę i zobaczymy jak dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk85 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Miałem ten sam problem po prawie miesiącu kolega zwrócił pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam , podłączam się do tematu .Towar zakupiony około dwóch miesięcy temu .Do tej pory , ani towaru ,ani kasy .Typowo koleżeńskie podejście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Czyli recydywista [emoji2955] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 w takim przypadku warto rozważyć bana na wystawianie ogłoszeń sprzedaży dla nieuczciwego kolegi. Widać że nie jeden już się sparzył. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsi Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Teraz pozostaje Wam sie modlić żebyście dostali towar zgodny z zamówieniem. Mi sie niestety nie udało. A najlepsze były teksty typu paczka poszła albo zwrot zrobiony. Ach szkoda gadać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) No ja czekam na tą paczkę, wszystko w aplikacji widnieje ze niby ok. Okaże się przy odbiorze. Szkoda czytać, że tyle osób się przejechało... Nie rozumiem tylko skąd ranga przedstawiciel marki...Chyba osoba z takim tytułem nie powinna lecieć aż tak w kulki, ale co tam się ją znam... Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez SzczupakRzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 to nie jest ranga , tylko informacja dla wszystkich, ze ma cos wspolnego zawodowo z naszym hobby. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 A jakiej marki jest to przedstawiciel? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Wejdz na profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Tyle to ja wiem. Ale wolałbym "usłyszeć" oficjalnie nazwę na portalu. Jeśli jest to tylko przedstawiciel marki - to "ruina" wizerunku dla niej jest pewnie bardziej kosztowna niż "trzymanie" takiego handlowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Panowie jeszcze raz przepraszam. Nie mam i nie miałem zamiaru nikogo z wasz oszukać. Wszystko rozwiąże jak należy zwroty i wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi