Skocz do zawartości

Koleżeński zakup.

SzczupakRzeczny

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem rozwiązać temat normalnie polubownie, ale niestety robienia z kogoś idioty nie lubię.

4 Marca zakupiłem zestawik przynęt u kolegi @Tu Nie Ma Ryb.

Kwota może i nie duża, bo ok. 100 zł.

Cały czas jestem zwodzony, że paczka została już nadana i wysłana. ( Trwa to od 8marca)

Na forum miałem nie pisać, ale od 30 Marca kolega nie odpowiada na wiadomości. Ostatnio pisałem do niego SMS. Sytuacja taka sama 8 kwietnia napisał że już paczka nadana i powinna być, 13 kwietnia ta sama sytuacja napisał że pojawiła się w systemie. I maks do jutra powinna u mnie być. Gdy już napisałem, że chce zwrot mojej kasy. Odpowiedzi nie uzyskałem.

Kolega ma przypisaną "range" Przedstawiciel marki i nie chciałem mu "psuć" opinii ale sam sobie na to zasłużył.

• Like 3

Dzień dobry , na wstępie Chciałem przeprosić za tak długi okres oczekiwania . Nie mam na celu nikogo nikogo oszukać. Jeżeli ktoś z naturalnych względów nie chce już ani dnia dłużej czekać na zamówione przesyłki proszę o wiadomość lub SMS z danymi do zwrotu pieniędzy.

Za nieprzyjemności przepraszam Łukasz

Nr tel 518349023

Niestety dopiero po podjęciu takich kroków jakie podjąłem. Po chwili paczka jakimś cudem się znalazła i nawet już została nadana w paczkomacie. Jednakże uważam to za dość nie poważne podejście do "kolegów"

Nie miałem na celu tutaj nikogo oczerniać jednak podzielić się tym z wami i trochę przestrzec.

Pozdrawiam Damian.

No ja czekam na tą paczkę, wszystko w aplikacji widnieje ze niby ok. Okaże się przy odbiorze. Szkoda czytać, że tyle osób się przejechało... Nie rozumiem tylko skąd ranga przedstawiciel marki...

Chyba osoba z takim tytułem nie powinna lecieć aż tak w kulki, ale co tam się ją znam...

Edytowane przez SzczupakRzeczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...