spy Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Używacie podczas pompowania manometru? Ja w zestawie mam pompkę bez niego a w instrukcji jest napisane, że mam sprawdzać ugięcie pod ciężarem 10kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja nie używam. Miałem zamiar kupić, ale mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Pompujesz na czujke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Raczej na czuja macanego Nie wiem czy za dużo czy za mało, ale jeszcze nie zatonąłem więc wydaje mi się ok.Jak w końcu kupię pompkę z automatycznym wył to wtedy będę pompować na czujkę w pompce, chyba że uznam na macanego że się myli, wtedy dopompuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ja zakupiłem w tokarexie i powiem szczerze ze nie da sie tego uzywac :/ Po pierwsze przy pomiarze nie ma blokady która po wyjęciu z zaworu pokaże jakie ciśnienie jest w danej komorze (tak działaja samochodowe). Trzeba mocno się gimnastykować żeby sprawdzić jakie jest ciśnienie (przy dużej ilości gratów). Według mnie pomiar nie jest dokładny. Pompka BraVO BST12 pompuje do określonego ciśnienia 0.25 bara a mój manometr pokazuje zawsze mniejsze ciśnienie około 0,21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To chyba też odpuszczę temat. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jak możesz to sprawdź pompkę manometrem w kilku pozycjach i napisz co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał W. Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mam dokładnie ten sam model pompki i jak się ustawi 0.25 faktycznie manometr pokazuje 0.21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Nie będę się mądrzył na temat pompek Bravo, sam posiadam 3 i mam o nich różne zdanie, ale mam też taki manometr i to jest nic więcej jak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Astatik Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Kilka lat minęło... pojawił się jakiś sensowny manometr? Kupiłem chyba bravo w tokarexie ale po pierwszym użyciu wskazówka się zawiesiła i to odesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Używacie podczas pompowania manometru? Ja w zestawie mam pompkę bez niego a w instrukcji jest napisane, że mam sprawdzać ugięcie pod ciężarem 10kg.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi