admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zgadza się Szpiegu. Ja to rozumiem, ale ... być może udałoby się wymyślić, bazując na doświadczeniach wielu ludzi, zbudować coś nowego albo coś zbliżonego do ideału. A tak przy okazji - ma ktoś tą broszurkę? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zgadam sie z toba w pelni ksiazeczki niestety nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A można tą książke gdzieś nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zgadam sie z toba w pelni ksiazeczki niestety nie posiadam Dzięki Szpiegu książeczkę już mam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Niestety tej książeczki jakoś nie mogę dopaść od ubiegłego roku. kiedy to postanowiłem się zająć troszkę więcej boleniami w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A kto jest autorem tej książeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zamker znalazlem ją jakies 20 minut temu na polskim ebay-u niestety juz jej nie ma, remek nabyl...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zamker znalazlem ją jakies 20 minut temu na polskim ebay-u niestety juz jej nie ma, remek nabyl...... No to już nie muszę włączać polskiego ebaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zamker allegro tez nie musisz tam tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 szybki jestem w te klocki Chociaż raz przegrałem licytacje w ostatnich sekundach i bolało i to nieźle bo bardzo mi zależało na wygranej. Obiecuję, że jak przeczytam to puszczę dalej na forum. - ot, łańcuszek czytelniczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Obiecuję, że jak przeczytam to puszczę dalej na forum. - ot, łańcuszek czytelniczy Ale jak widzę Remek ma dobre serduszko to się zapiszę jako pierwszy w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 OK Nie ma sprawy. Czytanie 64 stron nie powinno mi zająć długo Choć to wszystko zależy od autora publikacji i mojej chłonności materiału. Tzn. moim życzeniem tylko jest by książka ta krążyła po forumowiczach byśmy sobie ją po prostu przesyłali dalej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Remek a kto napisał tę książke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zbigniew Zalewski. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 tak sobie wlasnie siedzialem i wymyslilem do tej pory hermesy glooga chodzily zbyt anemicznie ale juz nie. Wiecej na zalaczonych fotkach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 I jak się teraz zachowuje Hermes po zmieniu stera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 wrescie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W tamtym roku kupiłem Hermesa i szedł w wodzie jak przecinak ZERO ruchu, kompletnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 wiem o czym mowisz ten wczesniej tez nie pracowal obecnie jego akcja jest naprawde fajna takie delikatne migotanie i drobniusienko zamiata dupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W zeszłym roku zrobiłem jednego woblera którego żartobliwie nazwałem eksterminatorem, wystarczyło że boleń się pokazał, kilka rzutów i nie było siły musiał wziąć. Fajne było to oczekiwanie w którym rzucie siądzie pierwszym, trzecim czy dziesiątym. Taki jest boleń, gdy przynęta mu spasuje bierze w pierwszych rzutach. Pamiętam jedną akcję jak w przciągu 10min zdjąłem z przykosy trzy bolenie. Więcej czasu zajęło mi ich odpinanie niż złowienie. A co do budowy super woblera to nie wiem czy to taki dobry pomysł, strach pomyśleć co by się stało gdyby taka przynęta dostała się w niewłaściwe ręcę pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 I jak się teraz zachowuje Hermes po zmieniu stera? Z tego co słyszałem Hermes ma być udoskonalony w tym roku - zmiana obciążenia. Czy będzie działał tak samo jak w poprzednim roku? Zapasów nie zrobiłem ale mam chyba z 5 szt. w którym wypadły stery. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 @remek wymiana na wlasicie stery zajela naprawde chwile wiec mozna pomyslec o wlozeniu nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A co do budowy super woblera to nie wiem czy to taki dobry pomysł, strach pomyśleć co by się stało gdyby taka przynęta dostała się w niewłaściwe ręcę Wujku,Wiesz idąc tym tropem nie powinniśmy publikować artykułu o lekkiej wędeczce bo co to będzie jak ktoś sobie taką zrobi, a w dobrych rękach to i cuda można nią zdziałać. Zobacz, jest inaczej, forumowicze podziwiają wspólne działanie, pasję ludzi, która ich połączyła i w efekcie dzieło. To samo z woblerem. Ja nie obawiam się tego, że wspólne rozważania nad woblerem boleniowym doprowadzą do zagłady boleni w Wiśle. Jestem przekonany, że taka praca raczej przyniesie więcej korzyści niż problemów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 @remek wymiana na wlasicie stery zajela naprawde chwile wiec mozna pomyslec o wlozeniu nowych Ja to wiesz na co czekam Na te co je widziałem na targach PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 @remek wymiana na wlasicie stery zajela naprawde chwile wiec mozna pomyslec o wlozeniu nowych Ja to wiesz na co czekam Na te co je widziałem na targach PozdrawiamRemek od ponidzialku biore sie za robote caly tydzien pisalem prace...... oczy mam jak chinczyk i wogole z tego wszystkiego zapomnialem pin-u od telefonu .... po prostu maksymalne zajechanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi