mifek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 na wieki wieków <_< <_< <_< Robert czy potrzebne jest zaświadczenie z parafii odnośnie praktykowanych sposobów obchodzenia się z bolkami <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Pomagam tylko tym o których WIEM NA PEWNO, że wypuszczają ryby i nie kolportują NICZEGO rzeźnikom. Amen!Robert czyzbys sadzil , ze zabijam bolenie ? Dresiarz juz Ci nie zagraza , przez przypadek wpadlo mu pudelko z przynetami do wody ( przypadek )PozdrawiamwizardZapomnialem napisac ze ja ryb nie biore do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 nie wiem jak u was z zabieraniem ryb ale wlasnie dzwonil do mnie kolega z policji wypisal mandat za 200 zl wędkarz wiozl DWA BOLENIE kazdy okolo 4 kilo .............. ehhhhhhhh co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 nie wiem jak u was z zabieraniem ryb ale wlasnie dzwonil do mnie kolega z policji wypisal mandat za 200 zl wędkarz wiozl DWA BOLENIE kazdy okolo 4 kilo .............. ehhhhhhhh co za ludzie Chce im się te ryby skrobać, pozatym pełno ości,i podobo takie ryby jak boleń, kleń, jaź, leszcz są niedobre. Polecam szprotki w sosie pomidorowym, oraz wędzoną makrelę - pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 na wieki wieków <_< <_< <_< Robert czy potrzebne jest zaświadczenie z parafii odnośnie praktykowanych sposobów obchodzenia się z bolkami <_< <_< U mnie na wsi ja jestem parafią i wiem wszystko o patafianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 czyli po wniosek i aprobaty techniczne mam walic bezpośrednio do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie jesteś z mojej parafii, ale wiem od proboszcza Komańcza, żeś człek mocno wierzący więc, wal śmiało. PS. Nie zapomnij zabrać „wody święconej” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 poki co musialbym zajrzec w twoje pudelko zebym wiedzial czego chce PS pomijajac oczywiscie legendarne bransoletowki (blysti wahadlowe ktore mi sie kojarza z bransoletka zegarka - mam nadzieje ze ich tym okresleniem nie urazilem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 U kilku osób chodzą a u kilku nie. ??? powód jest taki, że do odtworzenia dwóch pierwszych potrzebny jest Quick Iime albo jak ktoś używa Firefoxa to wystarczy odpowiednia wtyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Filmy nie są na pewno kompresowane w Quick Timie. Filmy są w mpeg ale w niektórych użyłem niezbyt popularnego divixa i kto go nie ma, nie oglądnie. Jak coś to mogę podesłać taki pakiet kompresorów All In One. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 nie wiem jak u was z zabieraniem ryb ale wlasnie dzwonil do mnie kolega z policji wypisal mandat za 200 zl wędkarz wiozl DWA BOLENIE kazdy okolo 4 kilo .............. ehhhhhhhh co za ludzie Ciekawe czy złapane czy wyszarpane, te 200 zł to bardzo surowy mandat, na pewno już nie będzie kłusował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 dzieje się żle dzisiaj szef mi mówi że,te moje patyki to są na nic bo na połączeniu jeziora powidzkiego z kosowskim na rowku stoją autochtoni z podbierakami i wyciągają tylko większe szczupy brak sił ,brak słów POLSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Proponuje założyć nowy wątek, bo temat jest rozwojowy. Ja byłem 2 x nad Wisłą i też już się napatrzyłem i nasłuchałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A co do super przynęty boleniowej to może już ona powstała ? THRILL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jak znam życie to będzie jak zwykle, jednym będzie brało na niego a innym nie. Dostałem pewna rewelację ostatnich lat z Holandii rodem. Koncepcyjnie to dla mnie jest to cofnięcie się o 20 lat wstecz. Mimo to dostaje doniesienie o bardzo obfitych połowach na nią. Dam jej szanse jak wszystkim nowościom. Jak mnie zaskoczy to będę w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Robercie jak Ciebie zaskoczy to nie zapomnij napisać coś o tej przynęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 O.K. Na pewno da się coś na to złowić głownie na przelewach i w mocno zbełtanej wodzie. Już mnie ręce świerzbią by ją przerobić „Ale nie, ale nie” (Ani Mru Mru) Zostawię jak jest z szacunku dla konstruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 O.K. Na pewno da się coś na to złowić głownie na przelewach i w mocno zbełtanej wodzie. Już mnie ręce świerzbią by ją przerobić „Ale nie, ale nie” (Ani Mru Mru) Zostawię jak jest z szacunku dla konstruktora pewnie cos o konkretnej pracy jak piszesz ze masz nadzieje lowic w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Dla mnie to obrotówka i to nie Long ale raczej Aglia. Spory opór. Hologramowy wabik z przodu na otarcie łez. Jeśli coś tu działa to ten hologram. Porzucam zobaczę, ale na Wiśle cudu bym nie oczekiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Od 1 maja testuje obciążenie w moich nowych wobexach. Testy wyszły bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie w następnych weekendach. Teraz pracuje nad obrotówkami dalekiego zasięgu:)Co niektóre już były w wodzie i powąchały rybki.Moje obciążenie w wobkach(nie wszytkich ) wygląda tak. Następne przygotowane do testów z troszeczkę zmienionym obciążeniem i cięższe(25gr ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 według mnie super rozwiązanie ja w moich wabikach zrobiłem podobne ale niestety nie mogę przetestować ich skuteczności gdyż bolki na moim odcinku wcięło a pracują jak małe lusterkamam małe pytanie odnosnie ustawienia steru czy ustawiacie go pod kątem 90 st czy mniejszym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A tak wygląda już pomalowany Waga 22gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dziś zaczynam robić 5cm, bo widze , że bolusie zaczynają się interesować mniejszymi kęskami. Jak tylko zrobię zapodaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja zrobiłem sobie takiego na klenika, na szybki nurt -wypróbuje go na bolkach bo na klenia jest jednak o wiele za duży (6cm) wobek.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A ja zrobiłem taką uklejeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi