Skocz do zawartości

Boleniowe

Rekomendowane odpowiedzi

Pomagam tylko tym o których WIEM NA PEWNO, że wypuszczają ryby i nie kolportują NICZEGO rzeźnikom. Amen!

Robert czyzbys sadzil , ze zabijam bolenie ?

Dresiarz juz Ci nie zagraza , przez przypadek wpadlo mu pudelko z przynetami do wody ( przypadek :lol: )

Pozdrawiam

wizard

Zapomnialem napisac ze ja ryb nie biore do domu

nie wiem jak u was z zabieraniem ryb ale wlasnie dzwonil do mnie kolega z policji wypisal mandat za 200 zl wędkarz wiozl DWA BOLENIE kazdy okolo 4 kilo .............. ehhhhhhhh co za ludzie :( :(

Chce im się te ryby skrobać, pozatym pełno ości,i podobo takie ryby jak boleń, kleń, jaź, leszcz są niedobre.

Polecam szprotki w sosie pomidorowym, oraz wędzoną makrelę - pycha.

poki co musialbym zajrzec w twoje pudelko zebym wiedzial czego chce :mellow:

PS pomijajac oczywiscie legendarne bransoletowki (blysti wahadlowe ktore mi sie kojarza z bransoletka zegarka - mam nadzieje ze ich tym okresleniem nie urazilem )

nie wiem jak u was z zabieraniem ryb ale wlasnie dzwonil do mnie kolega z policji wypisal mandat za 200 zl wędkarz wiozl DWA BOLENIE kazdy okolo 4 kilo .............. ehhhhhhhh co za ludzie :( :(

Ciekawe czy złapane czy wyszarpane, te 200 zł to bardzo surowy mandat, na pewno już nie będzie kłusował :angry:

Jak znam życie to będzie jak zwykle, jednym będzie brało na niego a innym nie. Dostałem pewna rewelację ostatnich lat z Holandii rodem. Koncepcyjnie to dla mnie jest to cofnięcie się o 20 lat wstecz. Mimo to dostaje doniesienie o bardzo obfitych połowach na nią. Dam jej szanse jak wszystkim nowościom. Jak mnie zaskoczy to będę w szoku :huh:

O.K. Na pewno da się coś na to złowić głownie na przelewach i w mocno zbełtanej wodzie. Już mnie ręce świerzbią by ją przerobić :D „Ale nie, ale nie” (Ani Mru Mru) Zostawię jak jest z szacunku dla konstruktora :mellow:

pewnie cos o konkretnej pracy jak piszesz ze masz nadzieje lowic w takich warunkach

• 2 miesiące temu...

Od 1 maja testuje obciążenie w moich nowych wobexach. Testy wyszły bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie w następnych weekendach. Teraz pracuje nad obrotówkami dalekiego zasięgu:)Co niektóre już były w wodzie i powąchały rybki.Moje obciążenie w wobkach(nie wszytkich :D) wygląda tak.

Następne przygotowane do testów z troszeczkę zmienionym obciążeniem i cięższe(25gr :huh: )

post-185-1348913443,9991_thumb.jpg

• Like 1

według mnie super rozwiązanie :D ja w moich wabikach zrobiłem podobne ale niestety nie mogę przetestować ich skuteczności gdyż bolki na moim odcinku wcięło :angry: a pracują jak małe lusterka

mam małe pytanie odnosnie ustawienia steru czy ustawiacie go pod kątem 90 st czy mniejszym???

• 5 tygodni później...