Robert Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Że niby te moje boki takie głupie? Może bym to kupił tylko one tak głupieją na mój widok Pewne rzeczy trudno oddzielić. Nie wiadomo czy sukces to zasługa przynęty czy umiejętnego posługiwania się nią. Nie znasz przypadków, że na tym samym łowisku tą samą przynętą jeden łowił dużo a drugi mało? Ja to przerabiałem wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 PS. Znam jeszcze inną ciekawą prawidłowość. Jak łowię sam na rybnym łowisku to łączna ilość wyjętych ryb jest większa niż jak łowię z kolegą. Wiesz dlaczego? Bo jak łowią dwie osoby to ilość popełnionych grzechów jest przynajmniej 2 x większa, a zwłaszcza grzech nieumiarkowana w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 @Robert a jak wchodzisz na te swoje miejscówki to mówisz do tych swoich bolków cześć już jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie to mówię tak. Spoko, to ja, dziś pokaże wam najnoweszego Szpiegusa. Uwaga na podróbki. I tak powstają kultowe boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie to mówię tak. Spoko, to ja, dziś pokaże wam najnoweszego Szpiegusa. Uwaga na podróbki. I tak powstają kultowe boleniówki i aż sie pewnie chlapią na wodzie z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Spoko, to ja, dziś pokaże wam najnoweszego Szpiegusa. Uwaga na podróbki. masz poczucie humoru - nie zwalniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie to mówię tak. Spoko, to ja, dziś pokaże wam najnoweszego Szpiegusa. Uwaga na podróbki. I tak powstają kultowe boleniówki Robert nie pisz ze pokażesz im najnowszego Szpiegusa bo ludzie sobie pomyślą ze wytwórnia znowu ruszyła <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Gregor!!! za późno... teraz tojuż masz całkiem prze... chlapane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 za radą redaktora i experta napisze tak... jestem na łowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ze niby co ??? ze teraz wszystko ma niby być na mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ze niby co ??? ze teraz wszystko ma niby być na mnie???? a co może samo z nieba spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Robert nie pisz ze pokażesz im najnowszego Szpiegusa bo ludzie sobie pomyślą ze wytwórnia znowu ruszyła <_< <_< Mam nadzieję że ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ze niby co ??? ze teraz wszystko ma niby być na mnie????Jak by co będę wiedział kogo to wina <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, Jeszcze jedno pytanie z cyklu pytań bez odpowiedzi Zakładając, że mamy woblerka, który pracuje tak jak pracuje w jaki sposób jego praca zmieni się jego praca w zależności od przesunięcia oczka góra dół. Podejrzewam, że góra zredukuje jego prace? Mam rację? Dzięki za pomoc, oszczędzi mo to jednego wyjazdu na Wisełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 teoria mowi ze przesuniecie oczka w dol powinno podniesc agresje jego pracy... ale to teoria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witam!O wiele lepiej sterować położeniem i kątem nachylenia steru niż położeniem uszka.Dobra rada.Pozdrawiam,January PS.Sorki za błąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dzięki,No tak, tyle, że ster ma wcięcie i to chyba koniec sterowania (poza kształem). Oczko wydaje mi się bardziej plastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dzięki,No tak, tyle, że ster ma wcięcie i to chyba koniec sterowania (poza kształem). Oczko wydaje mi się bardziej plastyczne. Jak podgrzejesz zapalniczką to jest bardzo plastyczny:) p.s Ostatnie dni są bardzo ciężkie do połowu bolków. Czasmi tylko bolek, raz na pół godzinki uderzy bez przekonania na środku Wisły:(.Zeby czas był wypełniony i nie stracony nad woda przetestowałem nowe dwuskładowe obciążenie w wobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 coś tak temat ucichł Załączam fotki z prośba o komentarz, choć po samym zdjęciu pewnie niewiele można powiedzieć. Długość ok 6 cm, waga 15 gr. Jeszcze bez steru, ale ten jest na podstawie prototypu, który pracował obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Wypasione ukleje Czy ten brzuszek dlatego taki wypukły, bo w nim siedzi te 15gr ołowiu? Jeśli tak to pewnie fajnie migotają na napiętej żyłce podczas opadu.Jak duży mają ster? Jeśli nie tajemnica to wal śmiało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ołów jest w brzuszku, ale także dość wysoko. Dodatkowo rozlał się nieco po szczelinie, w której zamocowany jest stelaż. Stery jak wkleję, to załączę fotkę, a co do skuteczności... hmmmmm pozyjemy zobaczy. W każdym bądź razie zabawa w robienie wobków jest przednia, polecam i dziękuję za wcześniejsze porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Samo sobie już odpowiadam Czy ktoś z Was próbowal zrobić wobka wzorowanego na gumie knight? Bez steru, z profilowanymi bokami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Samo sobie już odpowiadam Czy ktoś z Was próbowal zrobić wobka wzorowanego na gumie knight? Bez steru, z profilowanymi bokami? Co znaczy z profilowanymi bokami? Czy chodzi o łopatki na bokach knighta. Z moich doświadczeń wynika że wszelkie kombinacje prowadzą do rozwiązań najprostszych, ale to tylko moje zdanie. Gdyby nie nowatorskie rozwiązania nie byłoby np.wielorybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dokładnie, takie wciecia na boku, z obciążeniem w brzuszku, ładnie mogłoby to wachlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Dokładnie, takie wciecia na boku, z obciążeniem w brzuszku, ładnie mogłoby to wachlować Mam takie przynety produkcji francuskiej.Ma żeberka gumowe przez cały korpus. Tylko, że obciążenie jest w całej głowie gumy. Duże oczy, długość 7-8cm i pracuje to dziwadło całkiem dobrze, drobno, bardzo drobniutko. Guma ta nie stawia praktycznie żadnego oporu i nawet przy szybkim prowadzeniu nie mam mowy o wykładce w nurcie. Jak na razie to tylko przepusciłem to przez wode parę razy.Problem w tym, że kolory nie bolkowe(pomarańcz i zieleń ciemna). Ma tylko jedno kółko łącznikowe pod brzuszkiem bliżej głowy, resztę trzeba by dozbroić. Nie mam pojęcia co to jest, dostałem to od kolegi.p,s Jutro wstawię zdjęcie tego dziwaka to zobaczycie sami, może ktoś z was juz na to łowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi