mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a pewnie, że jest... http://www.regawoblery.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam, temat troche stary no ale coz... Mam pytanie czy poxilina bedzie sie nadawala do zalepienia stelarzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 szkoda kasy kup jakiś szpachel do drewna tez sie da ja tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A ja mam pytanie.Czy ktoś z Was wytłumaczy mi co to znaczy że wobler myszkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 to znaczy lusterkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie no chyba to oznacza że czasem zbacza z 1 toru na bok w sposób nieregularny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Też mi się tak wydaje,a lusterkowanie to chyba wychylanie brzuszka wobka z jednej strony na drugą.A ruchy ogonka na boki to należałoby nazwać zamiataniem.To nazewnictwo niby błacha sprawa, jednak właściwie rozumiana pozwala dogadać się między wędkarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 poczekajcie panowie mam mysze to sie zapytam oco chodzi z tym my szkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczywakorporacja Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam , na wcześniejszych stronach tego tematu rozwinął się wątek na temat woblerów gusmana. Chciałbym się dowiedzieć czy tym woblerem łowił ktoś nad Narwią i jakie miał efekty . Praca tego woblera jest migotliwa? patrząc na zdjęcia zastanawiam się czy nie pracuje ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Hej Mam pytanie,a mianowicie może wie ktoś z kolegów, kto jest wykonawcą tego woblera,dł.5,5cm,ster metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witaj biosteron wydaje mi sie ze juz kiedys widziałem kilka na allegro musisz obserwowac aukcje ps;dziekuje za info odnosnie gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wygląda mi na robotę Karola Chmielewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wygląda mi na robotę Karola Chmielewskiego Również mi się tak wydaje pod właśnie taką nazwą kilka razy widziałem te woblery na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dzięki za info,macie może namiary do tego pana,jeśli tak ,to proszę na prw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Karol Chmielewski - tel. xxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Karol Chmielewski - tel. xxxxx Dziękuje ,tego mi trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Panowie, wymieniajcie dane (telefony, miejsca zamieszkania) na priv - tak będzie dla Was bezpieczniej (różni ludzie fora czytają). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A to moje wypociny z bezsterowcami na bolka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 3 z kilku prototypów, testy łowności wkrótce... http://www.flickr.com/photos/39857725@N07/3829890834/sizes/l /in/set-72157622062752822/ http://www.flickr.com/photos/39857725@N07/3829891528/sizes/l /in/set-72157622062752822/ http://www.flickr.com/photos/39857725@N07/3829094451/sizes/l /in/set-72157622062752822/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Hej Mam pytanie,a mianowicie może wie ktoś z kolegów, kto jest wykonawcą tego woblera,dł.5,5cm,ster metalowy. Miałem mniejszą wersję wobka Pana Karola - 4cm. Latał jak ołów W dodatku miał baryłkowaty kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No I powstanie wkońcu ten jeden wobler czy dalej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dalej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A Co powiecie o takim obciążeniu do osi woblera jakieś 3gramy obciazenie plus korpus łączna waga oko 6gram dojdzie klej szpachla kotwice z kuleczkami malowanie lakier powinno być w granicach 8do 9gram tak myślę chyba że dozucic po kulce? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Do końca ogona spokojnie możesz dać jeszcze 3 kulki a miedzy nimi w przerwach o połowę mniejsze kuleczki. Dobrze jest dodać kuleczkę na wysokości oka, zwykle taki dodatek powoduje pewną destabilizację i uklejka może dodatkowo kluczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Odkopuję temat. Od jakiegoś czasu próbuję zrobić woblera boleniowego, niestety praca jaka mi wychodzi nie jest zadowalająca, nie potrafię uzyskać drobnej pracy, a to co mi ostatnio wyszło to już sam nie wiem co to jest. Wobler w opadzie bardzo mocno kołysze się na boki, tak jak jerk, ale dużo mocniej. Podczas prowadzenia delikatnie lusterkuje, ale co chwilę wywala się raz na prawy bok, wraca do pionu, lusterkuje i wywala się na lewy bok i tak w kółko. Co może być powodem takiej pracy? Źle umieszczone obciążenie czy coś nie tak ze sterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi