january Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 WITAM!Myślałem ,myślałem aż w końcu zebrałem się w sobie i opracowałem raczka.Jeszcze tylko pomyslęgdzie umieścić ster ,testy i mozna zacząć kusić drapieżniki nową przynętą.Jak wam się podoba?Na razie jest w jednej,naturalnej kolorystyce bordowo-brązowej.Może jakiś sugestie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@borys Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nooo...Panie Kolego!!! - PLATYNOWE RĄCZKI Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Śliczny raczek. :D Podziwiam cierpliwość i kunszt wykonania. Ciekaw jestem jakie ma gabaryty ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Piękny Też jestem ciekaw wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam!całe 4cm ,wersja póki co pływajaca.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 to w sam raz na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 to w sam raz na okonia Wręcz idealny na okonia.!Znam jeziorko gdzie niewątpliwie się sprawdzi. <_< Potrzebny może tester ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Fajne raki. Czy planujesz zrobić tonące?Czy można zamówić 2 sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam!Oczywiście ,że planuję zrobić tonące ,ale to wymaga czasu i testów.Wobki tonące są trudniejsze w produkji ,złaszcza małe.Z doświadczenia w produkcji żab więm ,że ten kształt nie lubi dużej ilości ołowiu.Więc muszę postepować ostrożnie.W załączniku żaby ,których tonącej wersji nie udało mi się opracować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Spoko ta pływająca żaba, akurat dla mnie- na płycizny. Tonącą pewnie pstrągarze wykorzystają. Znasz już wagę swoich wabików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam!tylko nie pytaj czy koziołkują w powietrzu i czy przy długości 4cm da się nimi rzucić 103,5cm !PLEASE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 103,5m oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Chyba mnie z kimś mylisz chodzi mi o orientacyjną wagę, myśle od razu pod co je podczepiać - czaisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam!tak tylko badalem teren ,aby nie wpaść na minę.Żaby za obciążenie maja tylko kotwice,a raczek już normalnie ma ołów w sobie,jego zwarty kształt umożliwia zdecydowanie dłuższe rzuty.PozdrówkaJak zważę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Teren rozminowanyCzekam na wyniki ważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Fajny , , mam podobnego w arsenale tylko ,że z grzechotką. bardzo fajnie wabi okonie i szczupaczki.Też bym zamówił ze 2, ostatnio na allegro jakoś nie moge się dobrać do Twoich wobków , zawsze mnie ktoś przelicytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam!Grzechotka to banał,na pewno będą wersje z grzechotką.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam!raczek waży bez kotwic równe 5g.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No raczek i żaby bardzo mi się podobają. <_< Bardzo ładne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A żabki nie mogłes przy okazji zważyć?Tonący raczek będzie w takim razie spoko latał- fajnie jakbyś tonącego skonstruował. Brałbym 2 żaby pływające i 2 raczki tonące, przewidujesz jakąs gamę kolorystyczną czy pod zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 O!!!! to można już zamówienia składać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam!żabki są zielone i brązowe jak to u nas trawie. Raczki są w naturanym bordo -brązowym kolorze i jakos nie moge wymyślieć nic innego,może jakieś sugestie,może pomarańczowo-czerwony fluo???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 aha żabki sa bez obciążenia więc stawiam na 4g z kotwicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dobra robota , podobają mi sie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak w ogóle to moze przypomniałbyś swoja całą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi