EndriuWędkarz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć Wszystkim.Jestem nowy, zacząłem się interesować wędkarstwem. Powiedzcie mi czy jak ubiorę ubrania moro to nie będę widoczny dla ryb? Czy ewentualne białe elementy będą rzucały im się w oczy? Edytowałem temat, teraz bardziej odzwierciedla treść pytania Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) http://jerkbait.pl/forum/55-odzie%C5%BC-w%C4%99dkarska/W tym wątku powinieneś znaleźć odpowiedź A jeszcze bardziej dokładnie tu: Odzież wędkarska - lista wątków - Odzież wędkarska - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EndriuWędkarz
Cześć Wszystkim.
Jestem nowy, zacząłem się interesować wędkarstwem. Powiedzcie mi czy jak ubiorę ubrania moro to nie będę widoczny dla ryb? Czy ewentualne białe elementy będą rzucały im się w oczy?
Edytowałem temat, teraz bardziej odzwierciedla treść pytania
Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi