CLAUDIO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mam zaszczyt otworzenia nastepnego TRZECIEGO(3) <_< watku tym razem Sandaczyki.I to dzieki koledze Lady D od ktorego dostalem do nauki koguciki..Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Eee za dobrze Pan tam masz... Piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czy za dobrze? hmmm nie wiem moze po prostu jeszcze tu nasza DZICZ nie dotarla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dobrze dajesz Panie Klaudek!Brawo!!! Pozdrawiam Guzu p.s Zostaly Ci jeszcze sumy i brzany 2012 do otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Claudio- z tym że masz dobrze to chodziło o pogodę. A na serio to pikne łotwarcie zanderowego wątku. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ma lepiej bo inny kraj inna mentalnosc ludzi a u nas tylko zakazy,drozyzna i ryb nima:).I love You PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzieki panowie @Guzu co do watkow BRZANY i SUMY to moze Tobie cos zostawie!!A sumy to juz napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzieki panowie @Guzu co do watkow BRZANY i SUMY to moze Tobie cos zostawie!!A sumy to juz napewno! Zobaczymy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ten Koleś wymiata po prostu hattrick już jest, Guzu dobrze mówi że się na tym może nie skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzis otworzylem sezon oponiarski. Pogoda za oknem zachecala do kapieli.20 stopni w ciagu dnia.Ale woda plynie z gor...zimna byla 4 stopnie.Wytrzymalem 2 godziny. Posondowalem nowe miejsce, namierzylem sandacze.Najpierw samczyk - na otwarcie sezonu sandaczowego 2012 w moim wykonaniu.Nie zmierzony, ale wymiar jerkbaitowy mial na pewno. jak widac srednio mi wystarczylo ramienia by calego zlapac w kadr . Obie ryby staly na 5 metrach. Wziely na 3 calowa gume. Glowki 15 g. Po tych dwoch rybach trzeba bylo sie zwijac, bo mialem wrazenie ze trace nogi. Temp wody zrobila swoje. Ale sezon otwarty. I sandaczowy. I oponowy Guzu p.s. DO NOT TRY THIS AT HOME - to o belly boat przy takiej temp wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 @Guzu na fotkach jak to w życiu, facet bidulek styrany i zmęczony życiem, za to pani kwitnie... A tak serio, gratulacje. Ja już się nie mogę doczekać czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Piękne ryby Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 na fotkach jak to w życiu, facet bidulek styrany i zmęczony życiem, za to pani kwitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ładne sandacze Daniel , jak widzisz tylko z wody na tym łowisku można coś zdziałać ,gratuluję otwarcia sezonu ładnymi zenderami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 @Guzu do karceru.Teraz sandacze mają okres ochronny .Masz dobrze z tymi sandaczykami.Pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dziekuje Chlopcy Starsznie ciezko zrobic sensowne zdjecia na oponie. Musze popracowac nad rozkladanym statywem (ramieniem). Prototyp sie nie sprawdzil @haja Ale za to porownaj wielkosc glow tych rybek.Widac ze samiec bardziej wyszczekany Samica z tych niesmialych - widac po oczach . @Jozi W Polsce konsumpcja sandacza jest taka ze powinien miec okres ochronny przez 11 miesiecy w roku. Wtedy moze stada zaczelyby sie odradzac...Tu, wsrod miejscowych, nie ma tradycji jedzenia ryb slodkowodnych (poza teczakami z hodowli). A na szczescie naplywowi nie sa tak skuteczni jak w UK czy Irlandii. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 @Guzu masz rację tylko w lutym sezon powinien być na sandacze jak jest zamarznięta woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 @Guzu masz rację tylko w lutym sezon powinien być na sandacze jak jest zamarznięta woda . I tak bylyby zgloszenia rekordowych sztuk w miesiecznikach wedkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jozi to Ty mało wiesz o sandaczach one na lodzie lepiej wala jak normalnie i to dopiero była by rzeź niewiniątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jozi to Ty mało wiesz o sandaczach one na lodzie lepiej wala jak normalnie i to dopiero była by rzeź niewiniątek.Dokładnie to samo chciałem napisać. Naocznie przekonałem się w 2010 roku jak w grudniu można było chodzić po lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 O tym to ja wiem ale na lodzie jest zdecydowanie mniej ludzi, nie łowią w nocy i nie da się tak do torby włożyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Graty Daniel,piekne rybki !Ja w srode wale na sandaly!Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Gratki za fajne sandalki i otwarcie oponiarskiego sezonu. Mi sie moze uda w piatek sezon w brodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi