PILOT Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaraz Ci usuną tą fajną fotkę bo nie masz wymiaru jaki obowiązuje w regulaminie forum albo jakość się nie spodoba lub to, że dałeś zdjęcie bokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaraz Ci usuną tą fajną fotkę bo nie masz wymiaru jaki obowiązuje w regulaminie forum albo jakość się nie spodoba lub to, że dałeś zdjęcie bokiem... i nie widać wody, tylko szafki kuchenne Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaraz Ci usuną tą fajną fotkę bo nie masz wymiaru jaki obowiązuje w regulaminie forum albo jakość się nie spodoba lub to, że dałeś zdjęcie bokiem... Być może twórcy regulaminu przyświecał jakiś mroczny, nieodgadniony cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bossmen Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Do Pilota.....-skoro napisałes ze kolega wstawił FAJNA fotke to po co szukasz gówna w smietanie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja także byłem na sandaczach, kto ostatnio łowił ten wie, że strasznie ciężkie warunki panowały nad wodą, ogromne fale, deszcze... Chciałbym serdecznie podziękować Team Relaxowi za gościnę i dobre rady, wskazówki. Pierwszy raz łowiłem na zbiornikach tego typu, połowiłem kilka sandaczy, kilkanaście pewnych brań, dużo trąceń, pstryków. Kilka szczupaków, i nawet sumek mi się trafił! Dziś rano miałem szansę na mojego smoka i życiówkę, pewne branie zacinka i siedzi - idzie w dół, dół - ja go w górę - on dół i niepotrzebne z mojej strony docięcie i wyrwałem mu gumę z pyska - już wiem, że się nie docina Mój największy: kij Fenwick Smallmouth do 21g, kręcioł Pen Battle 2000 z PP 10lb + RELAX kopyto 3x3: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Maćku - gratuluję udanego rozpoczęcia i mam nadzieję, że wiesz co robisz. Team Relax ma już swoją renomę na DŚ (niestety mało optymityczną) i chciałbym wierzyć, że prawny dolny róg Twego zdjęcia nie jest tego kolejnym potwierdzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włodi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 yyy...po prostu szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Maćku - gratuluję udanego rozpoczęcia i mam nadzieję, że wiesz co robisz. Team Relax ma już swoją renomę na DŚ (niestety mało optymityczną) i chciałbym wierzyć, że prawny dolny róg Twego zdjęcia nie jest tego kolejnym potwierdzeniem... Zgadza się - część ludzi zabiera ryby. Dla mnie to zupełnie normalne. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Fajne pieski panowie - gratulacje. Dorzucę i ja coś od siebie PZDRZanderix P.S. Na wygnaniu, więc foto tylko z telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Brawo Arek i BRAWO drugi Arek Super, ze udalo Ci sie Arku zlapac tamtego Rybola Niezle masz to wygnanie Arku Pozdrawiam i gratuluje udanych weekendowych sandaczy. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Maciek haha... szybka korekta zdjęcia. Ja też nie mam specjalnie nic przeciwko, jeśli się umie zachować umiar. Panowie wieeeeeelokrotnie nie umieli. Słowo umiar chyba obce.. ale może towarzysko są OK. Your choice... jak to mawiają Szykling - pełna luta. Gdzieś Cię wygnało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szykling - pełna luta. Gdzieś Cię wygnało? Luta o, i owszem - z Marcineszem właśnie oblutowujemy nasze zdobycze 0,5 litra Krupnika ze Starogardu Gd. w krainie drewnianych chodaków, sera, tulipanów i krów ładniejszych od tutejszych kobiet PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Generalnie baby tak gdzie jeździmy na rybki jakieś takie marne. Cóż albo jedno, albo drugie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Arek gratki zander pierwsza klasa, a jak wspomniałeś nie tyle o krupniku co o Starogardzie Gdańskim. To mi się fajnie zrobiło, to moje rodzinne miasto, tam się urodziłem, Kociewiak jestem i zawsze o tym pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No gratuluje zanderka Arku,a kobiet hmmm...wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 miał być bolek, a zagryzł z opadu w trzecim rzucie taki dzisiaj odrzański siedemdziesiątak na rh10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wczorajszy kabanek z mojej łajby i szczęśliwy łowca Pan Kaziu . Równe 90cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Brawo Kaziu! Kapitalny sandacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No to Pan Kazimierz (jak dobrze pamiętam) wskoczył na pudło Sandacz 2012 i od razu na 2 miejsce! Brawo i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 marzy mi sie taki ,ukłony dla łowcy ,moze dzisiaj pojade popracowac nad takowym okazem:)chodz to mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 marzy mi sie taki ,ukłony dla łowcy ,moze dzisiaj pojade popracowac nad takowym okazem:)chodz to mało prawdopodobne Jak się ma tyle wiary w siebie, to raczej mało prawdopodobne że kolega takiego Zandera złowi.Ja jak idę na ryby to zawsze jestem pewien że taki mi siądzie.Ale życze czasami weryfikuje brutalnie moją wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gratulacje dla łowcy, piękny zander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Kolego Voldemort nie chodzi tutaj o brak wiary w siebie i swoje umiejętnośći,poprostu powątpiewam w to ze na akwenie na którym bede sie starał połowićpływają takie okazy ot i cała historyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gratulacje Kaziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gratulacje dla łowców zedów. Przyczajony zed ukryty pat Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi