Skocz do zawartości

SANDACZE 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także byłem na sandaczach, kto ostatnio łowił ten wie, że strasznie ciężkie warunki panowały nad wodą, ogromne fale, deszcze... Chciałbym serdecznie podziękować Team Relaxowi za gościnę i dobre rady, wskazówki. Pierwszy raz łowiłem na zbiornikach tego typu, połowiłem kilka sandaczy, kilkanaście pewnych brań, dużo trąceń, pstryków. Kilka szczupaków, i nawet sumek mi się trafił!

Dziś rano miałem szansę na mojego smoka i życiówkę, pewne branie zacinka i siedzi - idzie w dół, dół - ja go w górę - on dół i niepotrzebne z mojej strony docięcie i wyrwałem mu gumę z pyska - już wiem, że się nie docina

Mój największy: kij Fenwick Smallmouth do 21g, kręcioł Pen Battle 2000 z PP 10lb + RELAX kopyto 3x3:

http://img225.imageshack.us/img225/9038/zdjcie0647kopia.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Maćku - gratuluję udanego rozpoczęcia i mam nadzieję, że wiesz co robisz.

Team Relax ma już swoją renomę na DŚ (niestety mało optymityczną) i chciałbym wierzyć, że prawny dolny róg Twego zdjęcia nie jest tego kolejnym potwierdzeniem... :angry: :(

Zgadza się - część ludzi zabiera ryby. Dla mnie to zupełnie normalne. Dzięki i pozdrawiam

Maciek haha... szybka korekta zdjęcia.

Ja też nie mam specjalnie nic przeciwko, jeśli się umie zachować umiar. Panowie wieeeeeelokrotnie nie umieli. Słowo umiar chyba obce.. ale może towarzysko są OK.

Your choice... jak to mawiają

Szykling - pełna luta. Gdzieś Cię wygnało?

Szykling - pełna luta. Gdzieś Cię wygnało?

Luta o, i owszem - z Marcineszem właśnie oblutowujemy nasze zdobycze 0,5 litra Krupnika ze Starogardu Gd. w krainie drewnianych chodaków, sera, tulipanów i krów ładniejszych od tutejszych kobiet :mellow:

PZDR

Zanderix

marzy mi sie taki :huh:,ukłony dla łowcy ,moze dzisiaj pojade popracowac nad takowym okazem:)chodz to mało prawdopodobne :unsure:

Jak się ma tyle wiary w siebie, to raczej mało prawdopodobne że kolega takiego Zandera złowi.

Ja jak idę na ryby to zawsze jestem pewien że taki mi siądzie.

Ale życze czasami weryfikuje brutalnie moją wiarę :lol: