pawas2 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Gratuluję życiówki pięknyPozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No proszę, Odra górą gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Super sandał i to jeszcze w nocy, kocham te klimaty.Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Pepa73- jak to się mówi zacny Zanderek! Pochwal się kolego na co się skusił na tej Oderce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dzięki za gratki koledzy.Zagryzł salmiaka minnow 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Super ZED Pora na Wiślaków teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Piękny psiak, gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 super ryby, fajne zdjęcia i jeszcze piękniejsza postawa. Gratulacje. Fotka wypuszczanego zeda przez syna - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 G Dwie ostatnie fotki rewelacja Mam nadzieje ze juz wkrotce, dwie ostatnie fotki nikogo NIE ZDZIWIA w tym kraju...Piekna ryba. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 G Dwie ostatnie fotki rewelacja Mam nadzieje ze juz wkrotce, dwie ostatnie fotki nikogo NIE ZDZIWIA w tym kraju...Piekna ryba. Brawo. ja tą nadzieją żyję już niemal 10 lat... ponoć nadzieja umiera ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Staram się wychowywać swoje dzieciaki w ogólnym poszanowaniu przyrody tak jak mój ojciec mnie i wydaje mi się,że udało mi się w znacznym stopniu to osiągnąć,dlatego dla nich szanowanie i wypuszczanie ryb jest tak samo naturalne jak oddychanie.Trzeba wpajać to im już od najmłodszego bo za parę lat to oni będą ''rządzić'' nad wodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Z ostatniego wypadu z @kogut70cm życiowy.przynęta kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Na piórko powiadasz... Fajny zed. gratuluje życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Super tło A jutro się tam spotkamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ładny sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 .Piękne rybska Panowie gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jaco, jak zwykle fajna ryba i konkretne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jacka fotki są wspaniałe, bez wzgledu na wymiary ryby.Pozdrawiam Cie Jacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Pozdrawiam Marcel!! Dzięki Ziom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Brak holi brzan zmotywowal mnie do zlokalizowania sandaczy.Pojawily sie w rejonie drobnicy (na zwolnieniu nurtu przed startem zbiornika) jak jeszcze cokolwiek bylo widac (u mnie to ok 22.10). Do 22.40 udalo sie wyjac 5 sztuk identycznych niemal jak ten na fotce ponizej. Braly na woblery prowadzone nierownym, ale wolnym tempem. Pod prad. Czyli wieczorna sandaczowa klasyka.Kilka na Hermesa reszta HJ8.A jeden sandacz co regularnie zerowal na wysokosci zwisajacych galezi okazal sie dobrym kleniem 50+ . Takze w tym watku go nie bedzie Po udanym wieczorze stawilem sie na miejscowce o 5 rano dzis...i bez ryby. Jedno pseudo pstrykniecie w woblera zawieszonego w nurcie... Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Guzu dam ci dobrą radę nie wracaj bo dostaniesz załamania nerwowego . To co ty złowiłeś za jeden wieczór niektórzy muszą mieć na cały sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Kur..a Daniel juz przestan na te ryby jezdzic !Poklujesz je wszystkie i inni nic nie beda mogli zlapac <_< Piekne ryby Daniel Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzieki. Dzieki Tomy za rade. Wiem jak to tam wyglada - mam staly kontakt z paroma kumplami po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 WitamDzisiejszy przyłów przy sumowaniu:)Złapany na Rapalę DT 16 Sandaczyk ok 75cm i rośnie dalej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi