Guzu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ladna ryba i bardzo ladne zdjecie! A zaden sum woblera nie zjadl ? Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Było jedno uderzenie ale niestety nie zapiął się Trochę w tym mojej winy bo miałem zbyt luźno ustawiony hamulec, no ale na błędach człowiek się uczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam, taką samą mam czapkę jak kolega wyżej ale sandacz nie na DT, tylko na gumę zbrojoną główką 25gr. Pozdrawiam i gratuluje wszystkim sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Czapka ta sama, bo rzeka ta sama A jak tam bolenie Darku ? Atakuja ? czy czekasz na jesienne glebokie lowy ? pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Czapka ta sama, bo rzeka ta sama A jak tam bolenie Darku ? Atakuja ? czy czekasz na jesienne glebokie lowy ? pozdrawiam Guzu Zdecydowanie jesień to okres na największe bolenie - i nie tylko.Teraz łowię sandacze i inne odrzańskie drapieżniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 .Daro piękny zed Gratuluję i pozdrawiam. do zobaczenia:) Nie ma to jak uśmiechnięta mina szczęśliwego łowcy:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Darek, już fajna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Daro małych nie łowi - jeszcze raz gratuluję stary odrzański wygo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Sezon w pełni, a watek spada na 2-ga stronę.Poniżej jeden z ostatnich energetycznych zedów... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Fantastyczna elektryczna ryba i elektryczna fotka! <_< Graty! Tylko czemu szczytówka wędki tam po tych kablach się krząta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Maciek, podłączyłem kij do ładowania bezpośrednio z 110kV <_<. To tytpowy X-fast który po naładowaniu zamienia się w hiper fast i zacina sandacze zanim pomyślą o zassaniu gumy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gratki Patryk za klimatyczną fotke i ładną rybke E tam znowu wyszło ze chłopaki fazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A myślałem, że gumę elektryzujesz korzystając z właściwości przewodzących węgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A ja ostatni raz sandacza to widziałem w weekand w akwarium gdyńskim - kompletny brak czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam. Oto wczorajszy sandałek który skusił się na twisterka w kolorze ev { taki atrament}. Zestaw kijek st.croix plus scorpion xt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Oj Patu mogłeś te wędki chociaż do zdjęcia odłączyc od pradu,a tak wyszło szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Fajne psiaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Rolek Patu nieźle wymiatacie a u mnie praktycznie żadnych brań.Mięsiarze na rybkę coś tam duszą ale spinning jest totalne beee . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Pięknie sandacze panowie.To mój zeszłotygodniowy urlopowy zed złapany w potwornie upalny dzień . Zamiast na patelnie trafił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 szacun dla wszystkich za piękne sandaczepozdrawiamziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam ! po raz kolejny potwierdza się że na sandacze nie ma reguł i potrafią brać o godzinie 14.00 przy upale 35 stopni celcjusza. Gratulacje za ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obroncamrowek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tak było i w moim przypadku. Złowiłem mojego pierwszego sandacza około godziny 13, pamiętam że było niemiłosiernie gorąco. Przełom czerwca/lipca, miał 78cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Bardzo częto te duże sandacze żerują samotnie i to w południe .To nieobliczalne drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Siemka ! dzisiaj urwałem rybe zycia ;/ przypuszczam ze to był sandacz lowilem z opadu mega uderzenie i siedzi i odrazu odjazd, nie dało sie go zatrzymac przykreciłem hamulec ale kij zaczął jęczec zgiął sie po rekojesc i bałem sie ze strzeli wiec poluzowalem hamulec i szedł i szedł wybrał z 70 m pletki i wlazł w kołki po drugiej stronie brzegu. Łowiłem na swojej glinkance bobesku czytasz to ? oplatał sie w kołki i kaput nie wyszedł tak sie zaplatał ze nie czułem go na kiju ale raz widziałem jak wyszedł pod powierzchnie i zobaczyłem biały brzuchol. Urwałem z ledwoscia swoja PP 019 i taki finał. Stawiam ze ryba mogla miec ponad 120 cm i ponad 12-14 kg. Nigdy czegos takiego na kiju nie miałem tzn raz miałem na mietkowie jak mnie cos takiego na pontonie na kotwicach pociaglo 5m i sie urwało rece do tej pory mi sie trzęsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A ja stawiam na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi