Skocz do zawartości

SANDACZE 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

@Maciek_7, ja również przychylam się do twojego pomysłu. Jakbyś @Patu przedstawił krótki instruktarz to byłbym wdzięczny. Planuję zrobić albumy z ostatnich wyjazdów do Szwecji i Norwegii w formie fotoksiążki, a taki tunning zdecydowanie podniósłby atrakcyjność zdjęć.

pzdr,

jacavip

Miramar69 na co się połakomił ten PSIAK :o Dobrze widze, ze chyba na clona? pzdr i gratulację !

Byłeś blisko ale to nie clon - tylko kopyto 3" troszkę podrasowane :P

PS: to tylko próbka i nie był to największy, tylko jeden z nielicznych - skromnie powiem.

Edytowane przez miramar69

Jak nie masz zdjęcia, które nie zdradzałoby miejsca, to rzeczywiście lepiej nie pokazywać. W sumie nie ma powodu, żeby Ci nie wierzyć- ale cholera...102cm sandacza..przepraszam... SANDACZA, to musi być naprawdę smok!! Gratuluję i zazdroszczę wody!!

Pozdrawiam

Kamil

Gratuluję i zazdroszczę wody!!

Pozdrawiam

Kamil

Powiem że nie jeden z was zdziwił by się w jakich miejscach można spotkać takie ryby, i nie jeden z was szybko zmienił by zdanie gdyby zobaczył ta wodę nie zapoznając się z tym postem. Powiem krótko wody to ja zazdroszczę tym co mieszkają nad ODRĄ . Takie ryby nie pływają stadami są to w większości przypadków pojedyncze sztuki które trzeba wychodzić w dosłownym tego słowa znaczeniu. Dopracować sprzęt z detalami , rozpracować wodę co do patyka i czekać godzinami na to jedyne WALNIĘCIE. TO JEST TO . Sezon sandaczowy dopiero nadchodzi . :rolleyes:

Powiem że nie jeden z was zdziwił by się w jakich miejscach można spotkać takie ryby, i nie jeden z was szybko zmienił by zdanie gdyby zobaczył ta wodę nie zapoznając się z tym postem. Powiem krótko wody to ja zazdroszczę tym co mieszkają nad ODRĄ . Takie ryby nie pływają stadami są to w większości przypadków pojedyncze sztuki które trzeba wychodzić w dosłownym tego słowa znaczeniu. Dopracować sprzęt z detalami , rozpracować wodę co do patyka i czekać godzinami na to jedyne WALNIĘCIE. TO JEST TO . Sezon sandaczowy dopiero nadchodzi . :rolleyes:

No zdziwiłem się :-)) Taki sandał,w pełnym słońcu o równo 12 w południe.Dzisiaj Majkel walnął 96,5 cm B)