Skocz do zawartości

SANDACZE 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie - jeśli któryś z was ma dowody na to, że ryby wstawiane na j.pl zostały zberetowane - niech je przedstawi.

Jeśli ma zamiar tylko za przeproszeniem pyszczyć niech się spotka w 4 oczy lub załatwia takie sprawy na priv.

JERKBAIT to nie pralnia lokalnych brudów.

Dalsze bezpodstawne pyskówki i grożą BANEM

PZDR

Zanderix

Dzisiejsza flauta nie napawała optymizmem, zawsze łowiłem je kiedy wiatr łeb urywał. Tym bardziej byłem zaskoczony kiedy to "moja' woda obdarowała mnie życiowym sandokanem:) 102cm i 9kg :)

PS. Dzięki pablom za fajny kręcioł :)

102cm_9kg_1.jpg

102cm_9kg_2.jpg

102cm_9kg_3.jpg

102cm_9kg_4.jpg

--

Pozdrawiam

PiECIA

Edytowane przez PiECIA

zdradzisz moze do jakiej przynety ruszyl sie teki klocek?

Oczywiście, kopyto, perłowy Relax z czarnym grzbietem. Na czerwono zaakcentowane skrzela wabia. 7cm na główce 18g i haku nr. 4

a ja mam pytanie co to za kij obok Millenium

Daiwa True Flight ST, 2.7m, 10-40g, blank muchowy. Kijek robiony na rynek Szkocki, dzięki wojtek_b za ten badyl :)

Ładuje się pięknie już od 14g+guma, ale moc pokazuje od 18-20g plus guma. Złowiłem na nią kilka esoxów ok. 100cm, hol takich kolosów ukazał jak kijek pracuje na całej swej długości, a zarazem zmuszony byłem nim również jigować, o dziwo bez problemu zacinałem delikatne brania sandaczowe. Wcale się nie zdziwię, jak zabiorę ją na wiślane bolenie :)

Oczekiwałem na pierwsze przymrozki - tak jeszcze sandaczy nie połowiłem - 2 dni po kilka godzin nad wodą dały ponad 50 zanderków. Nie za wielkie bo w przedziale 50-65cm- ale jaka przyjemność z łowienia gdy co 3-5rzut masz udany hol. Zdziwiło mnie tylko to, ze waliły tylko i wyłącznie w jeden rodzaj gumy i obciążenie 20gr. Na Fotce jeden z "spełniających" normy0(chyba) - 65cm. Wszystkie pływają dalej. Łowiłem w Wiśle...img0210tg.jpg

Edytowane przez foxy77