Bluzer Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Gratulacje Miramar69, zarypiasty psiak! mógłbyś z grubsza scharakteryzować typ miejsca (głebokośc,uciąg,dno itp) polowu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Panowie - jeśli któryś z was ma dowody na to, że ryby wstawiane na j.pl zostały zberetowane - niech je przedstawi. Jeśli ma zamiar tylko za przeproszeniem pyszczyć niech się spotka w 4 oczy lub załatwia takie sprawy na priv. JERKBAIT to nie pralnia lokalnych brudów. Dalsze bezpodstawne pyskówki i grożą BANEM PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Dzisiejsza flauta nie napawała optymizmem, zawsze łowiłem je kiedy wiatr łeb urywał. Tym bardziej byłem zaskoczony kiedy to "moja' woda obdarowała mnie życiowym sandokanem:) 102cm i 9kg PS. Dzięki pablom za fajny kręcioł --PozdrawiamPiECIA Edytowane 12 Października 2012 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Prze kozacka Ryba gratuluje. A ostatnie zdjęcie porostu mistrz. Jeszcze raz wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kapitalny... garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Kapitalny... garbus Jestem na diecie, za pół roku mnie nie poznacie Cholera, przeczytałem grubas. przepraszam //wstyd Edytowane 12 Października 2012 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 -- Szczęki Reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Grubas też, ale i jedno i drugie tyczy się ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 zdradzisz moze do jakiej przynety ruszyl sie teki klocek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 a ja mam pytanie co to za kij obok Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Gratuluje przepięknego zede A ostatnia fotka to kwintesencja C&R Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Super sandacz, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 zdradzisz moze do jakiej przynety ruszyl sie teki klocek? Oczywiście, kopyto, perłowy Relax z czarnym grzbietem. Na czerwono zaakcentowane skrzela wabia. 7cm na główce 18g i haku nr. 4 a ja mam pytanie co to za kij obok Millenium Daiwa True Flight ST, 2.7m, 10-40g, blank muchowy. Kijek robiony na rynek Szkocki, dzięki wojtek_b za ten badyl Ładuje się pięknie już od 14g+guma, ale moc pokazuje od 18-20g plus guma. Złowiłem na nią kilka esoxów ok. 100cm, hol takich kolosów ukazał jak kijek pracuje na całej swej długości, a zarazem zmuszony byłem nim również jigować, o dziwo bez problemu zacinałem delikatne brania sandaczowe. Wcale się nie zdziwię, jak zabiorę ją na wiślane bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Masakra:D graty:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ależ ma "czoło"!! Piękne rybsko! Serdeczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Szczere gratulacje i życzę teraz 105 bo magiczną "setkę" masz już za sobą. Tak jak mówiłem sezon dopiero się zaczyna. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pięknota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Piękny ryb gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 PiECIA gratulacje Przepiękna ryba Widzę że i bez moich "powodzenia na wodzie" trzaskasz kabany aż miło P.S. Silnik już ma nowego właściciela i nie będzie się u mnie marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Matka babki Piękny smok.Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 WIELKIE GRATYYY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) ogromne gratulacje piekny sandal. Edytowane 13 Października 2012 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) moj zyciowy z reszta tegoroczny ma zaledwie 70 cm. Ale twojemu moglby buty czyscic;p. Edytowane 13 Października 2012 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) ehhh zeby u nas w okolicy byly takie sztuki. Edytowane 13 Października 2012 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Oczekiwałem na pierwsze przymrozki - tak jeszcze sandaczy nie połowiłem - 2 dni po kilka godzin nad wodą dały ponad 50 zanderków. Nie za wielkie bo w przedziale 50-65cm- ale jaka przyjemność z łowienia gdy co 3-5rzut masz udany hol. Zdziwiło mnie tylko to, ze waliły tylko i wyłącznie w jeden rodzaj gumy i obciążenie 20gr. Na Fotce jeden z "spełniających" normy0(chyba) - 65cm. Wszystkie pływają dalej. Łowiłem w Wiśle... Edytowane 13 Października 2012 przez foxy77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi