smasher Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gratulacje pieknego sandacza,w ten źimny weekend kumple duże sandacze w dunaju połapali, a ja zamiast na ryby, grzałem dupe w saunie i telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gratulacje pieknego sandacza,w ten źimny weekend kumple duże sandacze w dunaju połapali, a ja zamiast na ryby, grzałem dupe w saunie i telewizor Ze 3 lata temu byłem w Regensburgu na Sylwka. Imprezka i nocleg były na jakiejś wiosce pod Regensburgiem w hoteliku nad samiutkim Dunajem. Żałowałem, że nie dało rady połowić (wiadomo brak czasu, brak opłat itp.).Za to imprezka była gruuuuuuuba Niemcy nie potrafią się tak bawić, zwinęli się zaraz po północy, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Graty ziom!Widać,że nie tylko bolki ci wchodzą na węde Bardzo ładny kolczuch i piekna fotka.Ja na Wisełce dzisiaj 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Ziom, piękna ryba, piękna fota, genialna sceneria. Ten klimat łowienia... Nic tego nie zastąpi! Ogromne gratulacje! Edytowane 29 Października 2012 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Piękny zed,gratuluję ziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ziom przepiękna ryba i sceneria marzenie Slavo zdjęcie malina ... Ja też się wybrałem w sobotę ale jak dojechałem nad wodę zerwał się potworny wiatr i wzmogły opady śniegu. Gdyby nie to że pizgało prosto w twarz pewnie wytrzymał bym dłużej ( trocie się w końcu łowiło ).A tak po 45 minutach musiałem złożyć broń. Nie poddaje się mimo to i w środę atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Gratuluję pięknej ryby. Ta ósemka z przodu to w wadze chyba, w długości stawiam na jedynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Piękny :-0 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dawno nie widziałem tak pięknego zdjęcia z sandaczem.Może byś napisał ile miał ja stawiam na 87cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dawno nie widziałem tak pięknego zdjęcia z sandaczem.Może byś napisał ile miał ja stawiam na 87cm. Za rok dwa to pewnie do setki dociągnie, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM80 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ziom7, ale piękne zdjęcie! Ryba cudna, marzenie, a do tego plener, woda, ostrość - całe zdjęcie prze prze! Gratki.Ja łowię regularnie, ale wszystkie pomiędzy 54 a 59cm. Ostatnio przed przedwczoraj musiałem wejść do wody po kolana w pierwszy śnieg, bo nie miałem jak podebrać takiego właśnie 59cm. Mam dwa filmy - jak go uwalniam i jak wylewam wodę z kalosza, gdyby sandacz był większy to bym umieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ja tutaj tylko gościnnie opłaca się spędzać trochę czasu nad wodą w poszukiwaniu innych rybek, uczyć się, później łatwiej łowić inny gatunek.dzisiejszy wypad obfitował w kilka rybek, dopiero jak wyszło słoneczko sandacze przestały się pojawiać. Życiówka dziś zostałą pobita. Ten zed uderzył w 4 rzucie, potężne przywalenie w opadzie, kopyto 4 calowe, seledyn z czarnym grzbietem, głowka 25 gr, na skraju silnego nurtu i spokojnieszej wody, trochę kręciło, oczywiście nie płytko.batson rx7 1086f shim strad fe 4000chyba wszystkopozdrawiam Jeśli już się bawimy w zgadywanie to ja obstawiam 82cm. super fota, przemawia do fanów grubego łowienia z nutą jesienno-zimowego survivalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 myślę że 85 to i tak będzie bidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piękny sandacz, rewelacyjne zdjęcie. Szczere gratulacje Co do "zgaduj zgadula" to ja obstawiam 88cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 90+ obstawiam jak nic .Gratulacje, piękny Zed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ryba piękna,super zdjęcie,a co do centymetrów to chyba nie o to w tym wszystkim chodzi... Graty Ziom PS.Ja to myślalem że gdzie jak gdzie ,ale we wrocku to napew.śnieg nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Mój PB 75cm,pochwycony na Mann'sowego kotleta podpiętego do 35g ołowiu.Radocha jak widac była niezła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Król Tarcho dopiero się rozkręca, czy co?? Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Radość łowcy - bezcenne Graty Mariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Mój PB 75cm,pochwycony na Mann'sowego kotleta podpiętego do 35g ołowiu.Radocha jak widac była niezła:)Ten banan na twarzy mówi sam za siebie ile radochy daje taka rybka. Pozdro Mariano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 piekny , gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Gratulejszyn!ładny zander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mariano,piękny grubaśny on O to chodzi żeby się z tego cieszyć, hahaha Gratuluję Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mariusz gratki serdeczne.Nie ma jak to zadowolona mina łowiącego.Jak sie sprawuje TP-H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Gratki Mariano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi