Skocz do zawartości

SANDACZE 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Panowie za gratki.Faktycznie był/a grubaśny/a :) Mam nadzieje,że to nie ostatni w tym sezonie ;)

@Karol

TPH narazie leżakuje.Szkoda mi go poniewierac na takich wyprawach;)

...jakbyś nie miał co z nim zrobić, to wiem, kto by go z chęcią przytulił...

Info mam od Roberta do którego łowca napisał. Nie podejrzewam, aby się mu chwalił zarżniętą rybą znając go jako ortodoksyjnego no killowca. Kolega jest boleniarzem więc zna temat. Jest na forum więc może sam napisze coś więcej.

Edytowane przez tymon

@ Robert: Nie - pozowały liczną, równo ułożoną grupą do zdjęcia...

@ Marcinesz: Dobre oko, nie powiem - u mnie było podobnie: "Zaraz, zaraz, ja już tego gościa gdzieś widziałem..." :P

Edytowane przez Dienekes

:) - taka fotograficzna pamięć do twarzy to czasami moje przekleństwo - widzę czyjąś twarz i zaczynam się zastanawiać "gdzie ja ją/go widziałem...". I mnie męczy, dopóki sobie nie przypomnę...

Odnośnie tego przypadku - ja nie przesądzam - jedno zdjęcie wiosny nie czyni - niech się łowca wprost wypowie - inaczej możemy długo domniemywać i czepiać się słówek :).

Mam tak samo ;) Tu, sprawnie ukróciłeś mój tok myślowy, podając gotowe rozwiązanie.

Co do okazałego sandacza, przepraszam, SANDACZA :o , wolą łowcy jest, czy stosunek ryb wypuszczonych do podebranych jest równy 1:1. Zbójeckie prawo każdego wędkarza, zapewnione przez obowiązujący, iście mięsiarski RAPR. Jak było w tym przypadku, nie wnikam i wnikać nie będę. Spałbym jednak spokojniej, gdybym wiedział, że okaz wciąż pływa :D . I to o własnych siłach, a nie jak ten w pewnej haniebnej reklamówce :angry:

Edytowane przez Dienekes

• 3 tygodnie później...