Mariano Italiano Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dzięki Panowie za gratki.Faktycznie był/a grubaśny/a Mam nadzieje,że to nie ostatni w tym sezonie @KarolTPH narazie leżakuje.Szkoda mi go poniewierac na takich wyprawach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dzięki Panowie za gratki.Faktycznie był/a grubaśny/a Mam nadzieje,że to nie ostatni w tym sezonie @KarolTPH narazie leżakuje.Szkoda mi go poniewierac na takich wyprawach;) ...jakbyś nie miał co z nim zrobić, to wiem, kto by go z chęcią przytulił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Aż kusi się wybrać na jakąś zaporówkę za zanderkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) http://www.dziennikw...ULAWY/121119439 Nie mój . Edytowane 16 Listopada 2012 przez konktenbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Więcej szczegółów od łowcy:Sprzęt jakim łowiłem to:spinning - Batson XST 1144F RX8 2,9 m. c.w. 10-28 gr. kołowrotek - Shimano Twin Power SW 4000 XGżyłka Trabucco 0,205 mm.przynęta - wobler RH 8,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) @tymon a chociaż wypuszczony ten smok? Ryba marzenie. Edytowane 16 Listopada 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A łowca z linku to nie jest ten pan ze zdjęcia z okonkami na deseczce w "Wędkarstwo rzeczne" M.Szymańskiego?Mam nadzieję, że taki SANDAŁ jednak wrócił do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Info mam od Roberta do którego łowca napisał. Nie podejrzewam, aby się mu chwalił zarżniętą rybą znając go jako ortodoksyjnego no killowca. Kolega jest boleniarzem więc zna temat. Jest na forum więc może sam napisze coś więcej. Edytowane 16 Listopada 2012 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 @Marcinesz ależ masz oko,to ten sam gość str. 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 http://www.dziennikw...ULAWY/121119439 Nie mój . Te drugie zdjęcie to już jest konkret... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) No tak, pływała a nie pływa, mimo wszystko mam nadzieję, że pływa. Chyba muszę spytać wprost. Edytowane 16 Listopada 2012 przez Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Ryba pływała w Wiśle czyli już nie pływa . Mam nadzieję, że źle interpretuję. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2012 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Raczej chodziło o to że ryba złowiona w Wiśle bo wątpię aby łowca się chwalił jej zabiciem. I tak jesteśmy zdani na to co napisze bo poszlak żadnych nie ma. A te okonie na deseczce to oskrobane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) @ Robert: Nie - pozowały liczną, równo ułożoną grupą do zdjęcia...@ Marcinesz: Dobre oko, nie powiem - u mnie było podobnie: "Zaraz, zaraz, ja już tego gościa gdzieś widziałem..." Edytowane 16 Listopada 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 - taka fotograficzna pamięć do twarzy to czasami moje przekleństwo - widzę czyjąś twarz i zaczynam się zastanawiać "gdzie ja ją/go widziałem...". I mnie męczy, dopóki sobie nie przypomnę...Odnośnie tego przypadku - ja nie przesądzam - jedno zdjęcie wiosny nie czyni - niech się łowca wprost wypowie - inaczej możemy długo domniemywać i czepiać się słówek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Mam tak samo Tu, sprawnie ukróciłeś mój tok myślowy, podając gotowe rozwiązanie. Co do okazałego sandacza, przepraszam, SANDACZA , wolą łowcy jest, czy stosunek ryb wypuszczonych do podebranych jest równy 1:1. Zbójeckie prawo każdego wędkarza, zapewnione przez obowiązujący, iście mięsiarski RAPR. Jak było w tym przypadku, nie wnikam i wnikać nie będę. Spałbym jednak spokojniej, gdybym wiedział, że okaz wciąż pływa . I to o własnych siłach, a nie jak ten w pewnej haniebnej reklamówce Edytowane 16 Listopada 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jak się przeprowadziłem na praska stronę Warszawy to małej podobnie- idę oddać buty do szewca i nagle, zaraz zaraz czy to nie jest ten koles z "Wedkarstwa rzecznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mój 70+ z soboty, testowałem st1084f MHX i udało się złapać 2 szczupaczki ok 50cm i sandacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) @tymon a chociaż wypuszczony ten smok? Ryba marzenie. :lol: :D tia. wygląda na żywego ;) w garalecie Edytowane 3 Grudnia 2012 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 I waga podana w galarcie Rzeka Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak tam Panowie, sandacze się trochę ruszyły? Ktoś coś połowił razem z przymrozkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zimowy zanderek. Temperatura na minusie sprowokowała do użycia żyłeczki P-Line 0,23. Na końcu zestawu agrafka stan-mar z 8,5 cm 4Play Shad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Fajny wieczorowo-minusowy zander,gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 piękny psiak - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wow to Ty tam wszystko masz w tym jeziorku Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi