kksm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) DziękiTo nie z żadnego jeziorka To z wolnopłynącego kanału w samym centrum miasta Edytowane 6 Grudnia 2012 przez mefik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Mój najpiękniejszy Mikołajkowy prezent od Królowej,w dodatku nowe PB 77cm Jakoś fotek nie powala bo z małpki i ręce zgrabiałe od zimna Zestaw to BR 2,75m 17lb,podpięty do niego TP 3000,mono 0,22mm,jakiś przypon i 4" dragon Viper Pro.Branko bardzo delikatne,zwykłe "puk" heh,gumka turlana po kamulcach. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wypasiony,gratuluję!A plecionka nie marzła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Chyba napisal ,ze MONO 0,22 a nie plecionka!Bynajmniej Ja tak zrozumialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 @Claudio ma racje Łowiłem na żyłke która też przymarzała do przelotek bo jest/było ok -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 No Mariusz gratki, strasznie mnie kusi zimowy brzegowy zander, ale z uwagi na brak sprzętu w tym roku pewnie nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) U mnie na odwrót z łódkowymi eskapadami, no ale cóż .Może kiedys wyrównam kolekcje zeby móc walczyć na róznych frontach Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Branko bardzo delikatne,zwykłe "puk" heh,gumka turlana po kamulcach. Kwintesencja sandaczowania, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mariano pikny sandacz z wieczorowej pory! Szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dokładnie wieczorowo-mrozowo-Mikołajkowy hehe,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Piękny spaślaczek. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mariusz, piekna ryba i gratulacje za najdluzszego sandacza. To taka nasza wedkarska nagroda - raz na jakis czas.Troche Ci zazdroszcze tego wspanialego jesienno - zimowo - wislanego klimatu.Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Piękne sandacze Panowie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo fajne lapanie Mariano!Gratuluje kolejnej zyciowki! To TWOJA sandaczowa jesien! Oby sie nie konczyla ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przeglądając zdjęcia, znalazłem takiego jednego, wrześniowego Zecika na forumowe minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi