Tomas Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No piknie Panie.Sumy krążowniki,sandacze kloce,co dalej?Może jakaś wiślana rapka? Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kolego @niedzwiecki nie za dużo tych dużych ryb łowicie <_< A człowiek w robocie siedzi i gul taki skacze, że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kolego @niedzwiecki nie za dużo tych dużych ryb łowicie <_< A człowiek w robocie siedzi i gul taki skacze, że masakra Kurna sumy Niewiedź, sandacze Niedzwiedź, kije mu trzeba połamać bo tylko drażni /A tak poważnie to tylko wypada mu pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Graty Niedzwiecki, oj masz Pan łapkę do tych dużych rybsk, miło popatrzeć na takie ryby i takie foty.Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kolego @niedzwiecki nie za dużo tych dużych ryb łowicie <_< A człowiek w robocie siedzi i gul taki skacze, że masakra Kurna sumy Niewiedź, sandacze Niedzwiedź, kije mu trzeba połamać bo tylko drażni /A tak poważnie to tylko wypada mu pogratulować Bez dwóch zdań gratulacje się należą i to duże P.s ja na razie melise dla uspokojenie popijam ale już w sobote ruszam na łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja się naoglądałem i ruszam dziś...Piotrze szczere gratulacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 1. zdjęcia pozwalające na identyfikację miejsca połowu zostały usunięte, gratuluję pięknych ryb ale rozumiem również Kolegów którzy starają się chronić swoją wodę 2. usunięte zostało ostatnich kilka stron dyskusji - z góry przepraszam wszystkie osoby które mogą się poczuć tym faktem dotknięte, ale usunąłem jak leci - nie chciałbym żeby to forum stało się miejscem dochodzeń, załatwiania prywatnych porachunków itp 3. mam prośbę o powrót do meritum wątku, nie chciałbym usuwać kolejnych postów, ale zrobię to jeśli będzie próba kontynuacji pyskówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 A to mój nowy rekord - 86 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Brawwo, super sandał...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Oczywiście w dalszym ciągu jest do złowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gratuluje życiówki @pioo, piękna ryba. Nezłe wejście, witamy na forum. PS.Widziałem Cię wczoraj jak walczyłeś na opasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gratuluje życiówki @pioo, piękna ryba. Jeszcze raz gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Również dołączam się do gratulacji, ale ZANDER-os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witaj na forum Piotrze, rzeczywiście mocne wejście z tym sandaczem może napiszesz trochę więcej o okolicznościach połowu i o sprzęcie. Wygląda na okaz z wieczora albo z nocy - na woblera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Na wstępnie wielkie dzięki za miłe przyjęcie mnie w nowym gronie. Witaj na forum Piotrze, rzeczywiście mocne wejście z tym sandaczem może napiszesz trochę więcej o okolicznościach połowu i o sprzęcie. Wygląda na okaz z wieczora albo z nocy - na woblera ? Owszem sandaczyk został złowiony późnym wieczorem, z brzegu na płytko schodzącego wobka produkcji pana Janusza Widła. Miejsce dość głębokie z silnym uciągiem, obfitujące w drobnice. Branie agresywne z natychmiastowym odjazdem w nurt. Ryba od samego początku walczyła dzielnie co chwilę odjeżdżając i murując do dna... I tak aż się zmęczyła i dała się bez problemów podebrać . Następnie kilka fotek, szybkie mierzenie i do wody Kijek to Team Dragon 295 10-28 z podpiętym redarckiem, plećka pp 0,19 (po lipcowych czterech stratach ryb przez przetarcie plecionki o kamienie zacząłem łowić grubiej), wobler sandaczowy Janusza Widła uzbrojony w ownery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 .Gratuluję pięknych ryb Panowie. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Noooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 @Jaco78 piękna fota i jeszcze ładniejsza ryba - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja pierdziu zajebista fota, o rybie pisac tego nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie wiem co lepsze zdjęcie czy ryba Super! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 @Jaco78 jak zawsze na wysokim poziomie Piękny zander,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Fakt fota kalendarzowa,gratulację zandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzięki za miłe słowo:) ps.foto statyw:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zdolny ten statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jaco,się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi