patu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Bad Zed <_< ... i kąśnięta RH Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Aaale zły pies Fajna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Strach się bac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Amstaff to przy nim pikuś... Gratki pięknego Zanderka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Patu,Ty to chyba śpisz na tych rybach i podczas snu nawet lunatykujesz z wędką graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Chciałbym <_< ... wędkuję raz w tygodniu . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Chciałbym <_< ... wędkuję raz w tygodniu . Dzięki taaaak. patu jedzie na ryby raz w tygodniu... na 3-4 dni <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 mifas,stare czasy...przy małym bobuniu już go zaczyna brakować. Też Cie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 proponował bym wydłużyć dobę do 30 godzin wtedy by czasu starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A to dzisiejszy Chał Chał stał na 8m i się nudził.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Piękny zed Sławku - gratulejszyn!!!O scenerii za plecami nawet nie wspominam - aż miło popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A to dzisiejszy Chał Chał stał na 8m i się nudził.. No to zapewniłeś mu rozrywkę Moje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Sławku piękny zed.Szczere gratki kolego bo taki pies to już prawdziwe złoto, zwłaszcza na naszych wodach. Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A to dzisiejszy Chał Chał stał na 8m i się nudził.. wszystkie trzy jakie miałem miałem właśnie tam ale tam 8m niema. no a tlen jest do 4.80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dopiero teraz zobaczyłem, miało być 3 nie 8 A tlen w tej chwili faktycznie do 4-5m max. późną jesienią sytuacja się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 tylko moje takie duże nie były. a obczaiłeś już tę gurkę gruzu?na całym Wy.. nie urwiesz gumy, a tam można co rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Tak, jest tam taki gumożerny zaczep:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 tlen max do 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 tlen max do 3m. Należy pamiętać, że w różnych porach roku nasycenie tlenem występuje zmiennie w innych partiach wody. Ryby w tej chwili stoją również na 4,5-4,7m a do beztlenowców raczej nie należą S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Że pan z kręconymi włosami pozwolił dorosnąć rybom do takich rozmiarów...aż dziw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 dzięki panu z kręconymi włosami te sandacze tam są,a co do tlenu:to że echosonda pokazuje ryby na 4,5 metra to nie znaczy że jest tam tlen.badałem na tym jeziorze zawartość tlenu sądą tlenową.w miesiącach lipiec-sierpień do głębokości 3,2m było 3,5 mg,poniżej tej głębokości następował jego gwałtowny spadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 pierwsze sandacze to po moich doświadczeniach w 2007 albo 2008 tam poszły , jakies 300 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Najważniejsze, że dzięki panu R. co jakiś czas napływają tam tęczanki, które pod lodem potrafią zapalać smar w kołowrotkach . Sławek oby jeszcze brały Ci tam sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nie znam się dokładnie na tym ale znajomy jakieś 2 tygodnie temu złowił kilka sumików i sandaczy na głębokości 7- 9 metrów Gratuluje wszystkim którzy połowili sandacze- ja jakoś nie miałem szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzięki lekturze forum j.pl skompletowałem niedrogi castingowy zestaw (Sportfish Mars Cast 3.0m + Shimano Catala 200) i wybrałem się na kilka dni (a raczej nocy) nad Odrę. Oto efekt, sandacz 92cm. . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi