Booseib Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzięki lekturze forum j.pl skompletowałem niedrogi castingowy zestaw (Sportfish Mars Cast 3.0m + Shimano Catala 200) i wybrałem się na kilka dni (a raczej nocy) nad Odrę. Oto efekt, sandacz 92cm. pozdrawiam Piękny Zander, ależ wejście na forum!!!!!!!!!!!! Szczere gratulację , czy to woblerek w paszczy czy źle widzę hmm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 kapitalny sandał - nie pozostaje nic innego jak pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tak wobler, Dorado Lake 7cm pływający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to może podzielisz sie oczami żółtodzioba - bez urazy - wrazeniami z holu takiego ZEDa na MARSjanski CASTing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 zajebisty sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to może podzielisz sie oczami żółtodzioba - bez urazy - wrazeniami z holu takiego ZEDa na MARSjanski CASTing Okiem castingowego żółtodzioba to Mars Cast jest lekkim, szybkim i sprężystym kijem o szczytowej akcji i dużym zapasie mocy. Sandacz uderzył jakieś 5m od szczytówki i nie przypominam sobie żeby wysnuł więcej niż 3m plecionki z multika. Mogłem go cały czas kontrolować i dać mu się wyszaleć na krótkiej lince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 pozwole sobie dorzucic twoje zdanie do archiwum MARSa http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=374927 msg_374927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A to dzisiejszy Chał Chał stał na 8m i się nudził.. Ależ piękne ujęcie !!Normalnie się rozmarzyłem.... Gratuluję pięknej ryby i idealnej fotki. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 A miał być grubym wczesnojesiennym boleniem ... Uploaded with ImageShack.us...ale nie ma co darowanemu sandaczowi w zęby zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Spore zęby wyrosły temu boleniowi w okresie letnim, chyba się zbroją na zimę! Gratulacje, super rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tasiek i tysz dobrze:):) gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Sliczny wilczek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ryba i foto masakra. Cos pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tasiek, zapewne skusio go to domarkerowane oczko . Szykuj się na zweitagen`ową poprawkę ... i zakup wreszcie te Ownery co bym nie musiał słuchać znów Twojego lamentowania po mega akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dzięki chłopaki za miłe słowo @patu ownery zakupione. Oryginalne oczko zjadły rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ten dopisek Cie ratuje bo Ja bym z chęcia takie przyłowy na kij przyjął i mordeczke ucieszył Na Wiśle wody brak,z rybami też kiepsko Pozatym piękny zander a fotka to jak zwykle klasowa/kalendarzowa Powodzenia na kolejnej wyprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishhead83 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Sławek wysłałeś mi rano linka to ja też się pochwalę Złowiony na Wiśle 81 cm Guma Reno Killer Pro Główka Gamakatsu 50 GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No Jakub, fajny sandał, gratuluję Fajna woda jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishhead83 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ta woda to wisła u nas koło bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishhead83 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 to żeby wam nie było smutno jeszcze jeden z napływu złowiony tym razem na GUMĘ DRAGON VIPER PRO 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 To odświeżymy temacik."Fotośny" z trzech dzisiejszych... taki jakiś straszny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ładna rybka i fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No chłopaki ładne te zanderki.Pogratulować połowów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To odświeżymy temacik."Fotośny" z trzech dzisiejszych... taki jakiś straszny wyszedł Świetne ujęcie GRATULACJE - jakby przy tej fotce trochę pogrzebać hmm ?? no to faktycznie można by tego zbója świetnie pokazać.PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Świetne ujęcie GRATULACJE - jakby przy tej fotce trochę pogrzebać hmm ?? no to faktycznie można by tego zbója świetnie pokazać.PZDRZanderixDzięki Pany Zapomniałem o najważniejszym, fot.GEMBA.Ja tu wstawiłem oryginał, ale Gemba wrzucał tą fote na naszą stronkę i chyba się przy niej pobawił... Edytowane 5 Października 2012 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi