Wojciech_B Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piękny sandacz! Ja obstawiam 96 cm(Tak nazwane są fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piękny sandacz! Ja obstawiam 96 cm(Tak nazwane są fotki) Pewnie masz rację , ja na to nie zwróciłem uwagi tak byłem wpatrzony w tego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 W centrum wrocławia pływają takie same!! ba nawet większe:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 toż potworek gruby jak moje dwa uda - ooooo jezusie /tak przy świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 piękna mamuśka, pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja piernicze ale Grubcio Gratulacje Hlehle- teraz to już jestem pewien że to Ciebie spotkałem nad znajomą rzeczką Polska północna z muchówką z 3/4 tygle temu.Oj gdybym wiedział to bym Ci trochę więcej czasu zabrał na pogawędkę o rybach. Miło było poznać w realu.Jeszcze raz gratki i pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Fajna ryba Gruba,chyba przed tarłem?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O ja pie...le,ale kaban!!!Jeszcze takiego nie widzialem!Gratulacje @HleHle na co go wytargales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przypuszczam, że jakby się nastawić na sandacze to połowiłby znacznie lepiej, ale sandaczówkę miałem jedynie przez chwilę w ręku.Wszystkie pieski zostały złowione na zestaw sumowy, więc frajdy z holu nie było - typowe przyłowy. Myślę, że połowa z trolla, połowa z ręki.Największe sztuki (w tym 87 i 96) z ręki. Gumy to głównie 6-9 calowe rippery (kaliber sumowy). Fajna ryba Gruba,chyba przed tarłem?Pozdr. Tak, ta sztuka była jeszcze nie wytarta. Nie nastawialiśmy się na sandacze, ale były bardzo agresywne i wabiki selektywne nie istniały. Zdarzały się brania na 23 cm rippery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Pojechał mocny skład na wyprawę to i rybki konkretne Gratki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ależ smok Ogromne gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gratulacje Daniel - piękne przyłowy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No niezłe te zanderki, pogratulować tylko pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Pamiętam czasy(może jakieś 13 lat temu?) jak takie sztuki wyjeżdżały dzień w dzień przed tarłem na ujściu portu w Nowej Soli. Zahaczone za dupska wpadały wprost do maluchów, rowerów i innych wuesek. Ogromna masa wielkich sandaczy ważących po kilkanaście kilo. Policja jak to zwykle bywa miala w dupie totalnie takie sceny i z łaską zjawiali sie tam może raz w tygodniu. Teraz to sie mowi, że ekspansja suma... apropo tych hiszpańskich zanderow to chyba rozmiarowo widać tendencje wzrostu rozmiarów. Jeszcze pare lat temu własnie mówiło sie, że nie ma dużych, tylko średnie. Niezłe te średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Daniel no gratulacje. Kawal kabana To teraz życzę Ci takiego samego na sandaczowym zestawie z wiślanej opaski w którąś z pieknych czerwcowych nocy Nieważne że będzie szczuplejszy ale żeby był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Daniel, super psy. Mam nadzieje że w końcu będzie nam dane poszukać ich w Polandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Daniel, super psy. Mam nadzieje że w końcu będzie nam dane poszukać ich w Polandi Adrian, Ty żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Daniel, super psy. Mam nadzieje że w końcu będzie nam dane poszukać ich w Polandi Adrian, Ty żyjesz? Daniel, odżyję dopiero 1 czerwca jak będę wsiadał do łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Gratulacje Hlehle super smoczek. Ja jutro odżyję jak wsiądę do łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ...a ja własnie zszedłem z lódzi...Ku...a było zajebiaszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Powiem krótko: aha. Daniel, przecież on ma w pasie więcej niż Ty!!! Gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Daniel.Ty gdzie nie pojedziesz to narobisz sensacji Gratulacje za ten Okaz.Daniel a czy my takiego dorwiemy na Wisełce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Daniel - jak będziesz takie sandacze targał to ładna masę mięśniową wyrobisz i siłownia będzie zbędna:P. Ogromny, gratsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dorwiemy dorwiemy, tylko o 4 cm dłuższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Gratki za piekne Smoki Ja juz nie pamietam jak wyglada wymiarowy psiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi