puszek7 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam serdecznie. Chciałbym aby wędkarze okolic Zatoki Gdańskiej wstawiali tu swoje zdobycze złapane na Martwej Wiśle.Gorąco zachęcam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dlaczego nie wrzucisz jako pierwszy?Ja tam byłem raz.Albo 2 razy.Pierwszy i ostatni.Hałas i tłok jak w centrum miasta. Nie dla mnie taki relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No więc proszę marna jakość bo kom robione: A co do tłoku i gwaru to święta prawda. No ale póki co jak dla mnie (okolice Ostródy) to praktycznie jedyna możliwość do złapania mętnookiego. No chyba, że macie jakieś ciekawe propozycje do łapania regularnie sandaczy w okolicach Warmii i Mazur. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Tłok i hałas, zgadza się ale w okolicy mostu wiszącego w Gdańsku .Proponuję okolice od hałdy w kierunku Przegaliny ,cicho i mało obłowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Wczoraj dwa sandałki 60 i 65 trafiły się ojcu,mi kilka kargulen 35+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 No to gratuluje.@ Dąbek chodzi Ci od fosforów bardziej w stronę E77 niż w stronę Zatoki tak? Ja jutro startuje więc zobaczymy jak będzie.Mam nadzieję, że się trochę ruszyło po tych burzach.. Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi