doktorek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No właśnie, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tegoż kręcioła. Najważniejsze to podziękowania - przede wszystkim dla Remka, bo to jego artykuł spowodował, że przestałem tylko myśleć o castingu, a zabrałem sie za kompletowanie sprzętu. Oczywiście dziękuję także wszystkim tworzącym ten portal - dzięki Wam jestem już przyzwoitym teoretykiem castingu. Teraz czekam na przesyłkę od Wojtka (PC66HF) i zabieram się za zajęcia praktyczne .PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 nie pozostaje nam nic innego jak tylko zyczyc owocnych lowow oraz liczyc na jakas relacyjke czy kilka fotek od czasu do czasu z pola zmagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A powiedz gdzie kupiłeś?? ja myślę nad drugi i jakoś niezbyt moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Przeglądam właśnie nowy katalog Cabelasa i jest w nim STX-L za 199,99$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jest też na BPS za te same pieniądze, ale ciężko to nazwać dobrą ceną, szukałbym ok 150$. Przyjeżdżasz w końcu?? Sezon na pstrągi juz jutro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Chciałbym...Ale wiesz zgranie dwóch rzeczy: w miarę normalnej pogody i offów to w Irlandii rzecz prawie niewykonalna. Poza tym sprzęt do jedynie słusznego łowienia szczupaków będę miał pod koniec marca ;-)No i muszę namówić kogoś z autem na wyjazd, bo busem cały dzień tłuc mi się nie chce. Ale muszę przyznać, że dojrzewa we mnie myśl o zakupie własnego autka z kierownicą po złej stronie.Jutro (no już dzisiaj) podobno ma być w miarę spokojnie, zapowiadają tylko opady przelotne (czyli będzie padać z dwiema 5 min. przerwami cały dzień , więc opatulony w gore-texy wybiorę się pewnie troche porzucać z klifów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jedynie słusznego sprzętu na szczupaki mam dość dużo, obdzielić nim można małą wycieczkę więc możesz jechać w ciemno tylko w ciuszkach może łikend marcowy 18?? Jest wtedy troche wolnego.Za chwilę idę jedynie słusznić pstrągi w rzeczce co płynie koło domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Cześć,No doktorek bardzo się cieszę z wyboru i przejścia na ciemną stronę mocy Revo STX moim zdaniem to świetny multiplikator. Jestem ciekawy jak będzie spisywał się podczas eksploatacji. My będziemy go katować w Szwecji - w trudnych warunkach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Niestety pstrągi robiły wcale, podobnie jak wcale nie robił w warunkach małej rzeczki pełnej krzaków scorpion. Wobki od 7-8 gram lataja spokojnie, ale bullhead4 odmawia współpracy - jedynie można go położyć na wode i wypuścic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A powiedz gdzie kupiłeś?? ja myślę nad drugi i jakoś niezbyt moge znaleźć.Kupiony na eBayu za 174 + 15 przesyłka + kolega z Paypalem razem ok. 600 zł. Aha, sprzedawca = richardsupplyPozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Cześć,No doktorek bardzo się cieszę z wyboru i przejścia na ciemną stronę mocy Revo STX moim zdaniem to świetny multiplikator. Jestem ciekawy jak będzie spisywał się podczas eksploatacji. My będziemy go katować w Szwecji - w trudnych warunkach. PozdrawiamRemek Coś mi się zdaje, ze tym razem wystąpiłeś raczej w roli mistrza Yody . Byłoby fajnie odbyć kilka lekcji PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Cześć,No doktorek bardzo się cieszę z wyboru i przejścia na ciemną stronę mocy Revo STX moim zdaniem to świetny multiplikator. Jestem ciekawy jak będzie spisywał się podczas eksploatacji. My będziemy go katować w Szwecji - w trudnych warunkach. PozdrawiamRemek Coś mi się zdaje, ze tym razem wystąpiłeś raczej w roli mistrza Yody . Byłoby fajnie odbyć kilka lekcji PozdrawiamPiotr Cześć,Wszyscy się uczymy. Fajnie kiedy przybywa następna osoba bo to kolejne doświadczenia. Bardzo się cieszę bo im więcej osób zarażonych castingiem tym ciekawsze i bardziej uczące tematy. Ja czekam na szpulkę ZPI do STX'a. Jak już wyjdzie zastanowię się nad powiększeniem mojej kolekcji PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi