deichkind Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 hejMoże ktoś z was ma informacje gdzie mogę wykonać w Pl portfel na akcesoria jak na załączonych fotkach ??Produkcja china mnie nie interesuje a dowiedziałem się że ktoś u nas takie coś wykonuje - niekoniecznie firma zwiazana z branza wedkarska.Jakaś drukarnia? agencja reklamowa ?Jak coś to z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Może segregator na płyty cd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 https://allegro.pl/kategoria/torby-pojemniki-krzeselka-torby-i-pokrowce-121769?string=portfel&bmatch=e2101-d3858-c3683-spo-1-3-0429 do wyboru i koloru, chyba że ma być toczka w toczkę to nie widziałem takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi