robertd Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aha nacieram plynem woskowym zreszta chyba koncze z formami zbyt bardzo lubie strugac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ostatnio w koncu znalazlm czas zeby troche postrugac,pobawilem sie troche folia aluminiowa z efektu jestem bardzo zadowolony wobler boleniowy 8 cm dojda jeszcze stery od kolegi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bardzo ładna Bolenióweczka , starannie wykonana . Jeśli jeszcze będzie miała odpowiednią lotność i pracę to będziesz miał niezłą przynętę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bardzo ładny..Jakaś moda na aluminium jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 aluminium jest the best ,wlasnie kombinuje z obciazeniem ale ta przy 8 cm z kotwiczkami powinna wazyc okolo 11 gram wiec machnac bezie mozna dosyc daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 swiezo zdjete z suszarki boleniowe okolo 9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Najładniej wykonany wobler boleniowy jaki widziałem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zgadzam się, przepiękna robota, wysoko podniosłeś poprzeczkę tym którzy bawią się w folię alu. Jeśli będą choć w połowie tak łowne jak są ładne to bolki mają przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 piękne ..piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Supert robota jesli chodzi o wykonanie a moze masz jakis filmik jak w wodzie pracuje???lub pare slow napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 moze wstawie filmik choc mam straszny sprzet foto i ciezko bedzie nakrecic prace boleniowki ale zobaczymy ,czekam na stery jak dojda to wstawie fotki gotowych woblerow plus moze uda sie filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Robert, właśnie chciałem Cię pytać dlaczego nic nie wstawiasz do swojego tematu, a w innych działach takie fajne kleniówki widziałem...a Ty tak tu dowaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Rewelka!Wizualnie jest idealny.Dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No cóż tu można jeszcze więcej napisać...?Wiem,zazdroszczę zdolności manualnych Piękne wobki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No cóż tu można jeszcze więcej napisać...?Wiem,zazdroszczę zdolności manualnych Piękne wobki Pozdrodzieki za mile slowa ,wlasnie skoczylem testowac boleniowki wygladaja na gotowo tak i mniejszy brat okolo 8 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 oraz kleniowe 4 cm tez folia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) No nie wiem jak praca tych cudeniek, ale wygląd to pozwole sobie zacytować pewnego Pana - "International Level" Edytowane 2 Października 2012 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Świetna robota szacun kolego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ale te wobki kleniowe to arcydzieło jest...Ciekawe do kogo polecą te cudeńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 rewelacyjne woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam.Woblerki doszły do mnie błyskawicznie i od razu nad wodę poleciałem z nimi...Praca rewelacyjna,wykonanie super...Gorąco polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dawno nic nie wstawialem bo i czasu nie bylo,ale postanowilem wystrugac cos pod zblizajacy sie sezon pstragowy swiezo zdjete z suszarki jeszcze oczywiscie musze stery powklejac ,robione z mysla o pstragach i kleniach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajne woblerki, ale jak dla mnie trochę za małe jak na pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 oraz pare boleniowek na zblizajacy sie sezon w nowym kolorze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi