rafaelo1996 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bardzo fajne ;] Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 dawno nic nie strugalem a sezon boleniowy w pelni tak wiec zdzialalem pare boleniowek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Te ostatnie boleniówki jak dla mnie są przepiękne. Chylę czoła przed talentem. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Bardzo proszę kolegów, którzy mają jakiś kontakt z Robertem o jakiś nr na prv. , ma zapchaną skrzynkę i nie mogę się z nim skontaktować. Z góry dzięki. pozdrawiam, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 a ja w oczekiwaniu na kijek pod klenie dzialam sobie takie oto kleniowki okolo 30 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bardzo ładnie malujesz te swoje cukierki, oby łowiły tak samo dobrze jak dobrze są wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Żeby nie było, że woblerki tylko wyglądają. Edytowane 18 Września 2013 przez pawelHERP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 dawno nic nie wstawialem wiec pora najwyzsza odswiezyc watek,postanowilem na powaznie zajac sie wobkami z piany,jakis czas temu probowalem swoich sil z piana ale raczej nic z tego nie wyszlo,teraz postawilem zakupic sobie profesjonalne formy i w koncu zaczelo cos z tego wychodzic narazie mam forme do boleniowek ale w planach sa juz kolejne ponizej pare foteki pierwsze pomalowane korpusy dlugosc 9 cm i 7 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Robert pierwsza liga dobrze doradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 tak rada bardzo dobra:) zdjecie korpusow dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Bardzo fajne, taka forma to jaki koszt? Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 ok napisalem ci na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak tak wychodzą pierwsze woblery z pianki to strach pomyśleć co będzie dalej!!! Boleniówki pięknie ozdobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 moja nowa gumka na sezon okoniowo zawodowy shiner o dlugosci 38 mm guma jak najbardziej hand made 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Świetna alternatywa dla okoniowych twisterow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Z gumkami Cię nie kojarzyłem Dziś oglądałem na Facebook'u te przynęty i pomyślałem: "a któż je leje?" No i odpowiedź nieomal natychmiast. Magia internetu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Koloru marki denaturat mi tam brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Na fejsie? Gdzie? Swoją drogą super gumeczki. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Z gumkami Cię nie kojarzyłem Dziś oglądałem na Facebook'u te przynęty i pomyślałem: "a któż je leje?" No i odpowiedź nieomal natychmiast. Magia internetu Robert specjalnie się nie chwali ale na zmianę status chyba zasługuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Robert specjalnie się nie chwali ale na zmianę status chyba zasługuje .Z regulaminu:"2. Aktywne prowadzenie wątku to minimum 10 wpisów własnych przez okres 3 miesięcy i przedstawienie minimum 3 różnych (wizualnie) przynęt (lurebuilding) lub jeden nowy projekt (rodbuilding)."Cóż, żeby zasłużyć na zmianę statusu, to, niestety, trzeba jednak troszkę się chwalić Cztery, na upartego pięć wpisów za ostatnie trzy miesiące, to wciąż za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Obiecuje poprawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Super te gumki. Kolorki dobrane pierwsza klasa.Okonie będą się o nie zabijać.Fachowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Hmm jak by to powiedzieć one są cacy a nie cudne Czy łowne????? no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Fajne gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi