guciolucky Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Pierwszy raz, muszę zdecydowanie negatywnie, ocenić coś co kupiłem u autora. Nigdy nie komentuje niechlujstwa, niedoróbek itp mankamentów. Tym razem nie będzie inaczej choć kupując wirujące ogonki otrzymałem niekompletne przynęty do samodzielnego montażu. W tym konkretnie przypadku, na moje życzenie, kupiłem bez kotwic ale liczyłem, że paletki będą umocowane lub będą w komplecie kółeczka... Jednak nie ma to dla mnie większego znaczenia. Moja frustracja dotyczy budowy przynęty. Jak można zrobić mocowania kotwiczki i agrafki z dwóch skobli? Skoble nie mają nawet podgiętych końców, wypadają z przynęty całkowicie bez oporu. Zanim do tego doszedłem, łowiąc w nocy, trzy ryby zostały z kotwicami w gardle. Za pierwszym razem myślałem, że źle zapiąłem agrafkę, drugim razem, że przypadek a za trzecim, wyleciał skobel z kotwicą i wyjąłem korpus z paletką. Kolego takiej kaszany to się nie spodziewałem w życiu... Najgorszy chiński chłam jest przy tym jak brylant wśród hałdy gruzu. Edytowane 3 Czerwca 2023 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Gucioluki towar wysłany sory zdarza się nie myli się ten kto nic nie robi Nowe wzory gum płoć 45 mm Edytowane 29 Października 2023 przez robertd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 I efekty z dziesiejszego wedkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ukleja 60 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Czeburaszki składowe okrągłe drut 0,6 mm gramatury 1gr,1.5gr,2gr,2,5gr3gr,3,5gr.4gr,4.5 gr5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Tanty 1.5 cała kolor motor Oli violet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 I efekty dziesiejszych testow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 tanty 1.5 cala 12 lownych kolorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 tanty 1.5 cala 12 lownych kolorkow tanta.jpg widzę że robisz teraz też jeszcze mniejsze, takie typowo pod białoryb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 tak mam 1 cal i 0.8 cala tez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 I nowość gpx 19 tez ładnie kusi bialoryb i okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Niebawem w ofercie mikrobsandaczyki długość 25 -40 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Nowe nastaje czas zacząć robić własne formy narazie mała do nauki niebawem pierwsze projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Wirujące ogonki Płotki 2 gr,4 gr,6 gr nauczony przykrym doświadczeniem z guciolucku z mojej winy drut z jednego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 I ich rozmiary jedna kratka to 5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Plotki 38 i 46 mm malowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Piękne Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Piękne Robertsenkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 https://youtube.com/shorts/dwAK_vmYM-g?si=MbMMYN0_eh61BMDupraca wirujacego ogonka plotka 2 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Nowy nabytek pod malowanie przynet jutro testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 i juz po pierwszych malowaniach bardzo faja ta kabina polecam wszystkim https://youtu.be/isrzZRffmQA?si=Q3qSrW73Yew2PQMz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 praca Płotki 46 mmhttps://youtube.com/shorts/H0WXTcT2dqI?si=4S_wbn4dLU0fcsO7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 odzysk ciepla w warszacie webasto podlaczone do grzejnika Chińskie webasto odzysk ciepła do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Wirujące ogonki Plotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi