witoldn Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy ktoś może poważył już blanki BBX? Ciekawski jestem szczególnie tych 10 kg i 12 kg. Może byłyby alternatywą do taka-G66 15 kg lub G75 12 kg pod bulldawgi. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez witoldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Panie Robercie.Coś tam już mam od Pana, ale interesuje mnie nowość o której Pan wspomniał. Mianowicie Mamba 270. Nie ma jej na stronie BRC.1. Jaka waga wędki ?2. Jaki rodzaj ugięcia?3. Jaka dostępność? I ogólnie co tam o niej wiadomo i co ona umie...? Przy okazji ile waży BMS 80mh2 245 25lb 10-45 ? Chodzi o to że nie ufam zbyt lekkim kijom (żeby nie pomyślał kto że nie mam siły!) Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ma ktoś X-Zoga taka G66 5kg?Chodzi mi o to czy różnica jest wyraźnie odczuwalna w porównaniu do 4kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mam ta Xzogę 5kg ale niestety nie miałem w ręku tej 4kg. Robert powinien więcej wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Różnica jest wyczuwalna, dokładnie tak jak jest opisane (4 lub 5kg), czyli 20-30 procent. Ale może się wstrzymaj. Niedługo opis i testy całkowitej nowości na naszym rynku. Blanki japońskie GAWAS CONQUERBędą wersje na początek łatwiej opisane, czyli do 25-40-60-100-150g. Super lekkie i smukłe blanki. Panie Robercie.Coś tam już mam od Pana, ale interesuje mnie nowość o której Pan wspomniał. Mianowicie Mamba 270. Nie ma jej na stronie BRC.1. Jaka waga wędki ?2. Jaki rodzaj ugięcia?3. Jaka dostępność? I ogólnie co tam o niej wiadomo i co ona umie...?Wędki Black MAmba 90 (275cm) są na magazynie. To bardzo mocne blanki na duże rzeki, Mocny dolnik, czuły szczyt. Zrobie jakieś zdjęcia i zważe.Radzą sobie z każdym rzecznym drapieżnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) ...a ścianka też taka mocarna jak w X-Zoga? No i kiedy można się spodziewać komponentów Matagi i co będzie dostępne? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wędki Black MAmba 90 (275cm) są na magazynie. To bardzo mocne blanki na duże rzeki, Mocny dolnik, czuły szczyt. Zrobie jakieś zdjęcia i zważe.Radzą sobie z każdym rzecznym drapieżnikiem. Z góry dziękuję A te Conqery w jakich długościach? 270 może też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ...a ścianka też taka mocarna jak w X-Zoga? No i kiedy można się spodziewać komponentów Matagi i co będzie dostępne?Komponenty sa juz na magazynie. W miare czasu będa wrzucane na sklep. Co do oferty to na razie podstawowe pierscienie, troche lepszej jakości pianki EVA. I troche świecidełek różnej maści.Ścianki jak w Xzoga BBX, czyli jeszcze grubsze jak w Taka G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Z góry dziękuję A te Conqery w jakich długościach? 270 może też?Niestety, max 6,6 stopy czyli około 200cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Niestety, max 6,6 stopy czyli około 200cm. Łódkowe znaczy..A ta Czarna Mamba 275.. Szczytówka naprawdę bardzo czuła? Czyli dość cienka i delikatna raczej? Do jerka 50gr pewnie nie za bardzo się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czuła jak na swoją moc.Ale do jerków 275cm ? bym tego nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jerki do 60 gr, nie jakieś kloce... i raczej pływające lub zerowe..Taki kij wymusza łowisko. Szeroki pas trzcin , konieczność dalekiego rzucania (zakaz połowu z środków pływających), manewrowanie między obfitą roślinnością głównie grążelem i rdestnicą. Dlatego potrzebuję ok 270 z raczej grubą szczytówką.. Świetnie do tego nadaję się wędki na blankach muchowych. Ale ciężko zdobyć #14 cz#16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) To mam takie wędziska 300cm Waga Black MAMBA BMS90MHF2 275cm, 12-60g, 15-35LB to 220-225g Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 300 to ciut za dużo... Łapka siada szybko..Ta Mamba ma dobrą wagę ale musiał bym ją zobaczyć jak się gnie.. Dziękuję za odpowiedzi Panie Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A znajdzie się taka czarna mamba 220-240cm? ważne żeby kijek był bardzo lekki i czuły, przeznaczenie bardzo duże gumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jest 240. Może ci się podobać. Wejdź na stronę brc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Sławek podaj linka bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) 99% Micro Grafitwykonane w technologii PTF 4SPIRALNA OSŁONA POWIERZCHNI BLANKUSystem przelotek Fuji KLAGuchwyt kołowrotka FUJI VSSwykończenia z grafitu 3Kaluminiowe dodatki produkowane na maszynach CNC, Anodowane Model Długość PE Linka CW. BMS 60mh2 1,83m 1,0 8-16lb 7-25g BMS 66mh2 1,98m 1,2 8-18lb 7-30g BMS 70mh2 2,13m 1,5 10-20lb 8-35g BMS 80mh2 2,45m 2,0 12,25lb10-45g Tak tylko umiem Ale wpisz w google : BRC slkep. i masz... Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm639 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ale może się wstrzymaj. Niedługo opis i testy całkowitej nowości na naszym rynku. Blanki japońskie GAWAS CONQUERBędą wersje na początek łatwiej opisane, czyli do 25-40-60-100-150g. Super lekkie i smukłe blanki. Długo trzeba będzie czekać na ofertę? Na razie nie widzę ich na stronce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Długo trzeba będzie czekać na ofertę? Na razie nie widzę ich na stronce ...Blanki już są na magazynie, Na dniach będą w ofercie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Panowie, potrzebuję zbudować jerkówkę do gliderów o wadze minimum 50g, max 120g natomiast 80% czasu będzie łowione przynętami 80g. Obrałem 2 blanki Taka G 60, 8kg lub 10kg. Który z nich sprawdzi się lepiej? I pytanie dotyczące wagi, ile najmniej mógłby ważyć taki uzbrojony kij? Blanki ważą 77 lub 95g. Dzięki z góry za pomoc.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 8KG zdecydowanie bardziej niż 10kg. Gotowa wędka na 8kg bez patrzenia na szczególne odchudzanie waży od 130g do 150g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Sławku, jak Ci się nie śpieszy, w październiku będę w Olsztynie - pomacasz 7 kg i będziesz miał punkt odniesienia. U mnie ma podobne zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Sławku, jak Ci się nie śpieszy, w październiku będę w Olsztynie - pomacasz 7 kg i będziesz miał punkt odniesienia. U mnie ma podobne zadanie Super! Jestem mocno zainteresowany. Odezwij się jak będziesz się wybierał. Może ustawimy jakieś wspólne łowy? Edytowane 6 Września 2014 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi