sebson Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Cześć Interesuje mnie blenk TAKA Pi 7523 dwu skład pod suma czy można się dowiedzieć czy jest dostępny i jaka byłaby cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 O ile widzę na stronie Xzogi to seria TAKA Pi nie posiada blanków custom tylko gotowe wędziska w wersji spinningowej. Zresztą kij o którym móisz to 7kg kij prawdopodobnie podobny do TAKA G 7kg mojego kolegi i na sumy ze stojącej wody by się sprawdził ale na wiślane największe potwory które spływają z nurtem może być zbyt słaby Optymalny jest na bałtyckie dorsze i do jerkowania przynentami do 100g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Blank na którym jest zbudowana wędka TAKA Pi 7523 jest dostepny, ma oznaczenie TAKA-G 75 12 KG, nie wiem czy tu moge pisac o cenie Jest to dwuskład ale nie taki do jakiego jestesmy przyzwyczajeni. Na wiślane potwory znakomity, oczywiscie wersja 12 kg lub 15kg nie 7kg Jest dostepny. Własnie TAKA Pi posiada blanki. Blanki do modeli 7523 i 7525. są dostepne wędziska gotowe oznaczane jako Taka Pi i gołe blanki do budowy samodzielnej. Zle popatrzyles na strone Paweł84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dzięki szukam kija właśnie na Wisłę .Nie podoba mi się w tych kijach sposób dzielenia na dwie różne części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czy mógłbyś podać w centymetrach jak on jest dzielony i jaka jest cena blanku 12kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 tak, w ogłoszeniach na sprzedaz jest oferta. Jak wroce do pracowni to zmierze dokładnie. Zdjęcia są w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 tak, w ogłoszeniach na sprzedaz jest oferta. Jak wroce do pracowni to zmierze dokładnie. Zdjęcia są w ogłoszeniu. robbox4... wybacz moją ciekawość... Czy prowadzisz jakąś pracownię rodbuilderską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 tak OBIECANE POMIARY BLANKU TAKA-G 75 Część główna, w całości 161 cm.cześć dolnika w całości 75 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 tak OBIECANE POMIARY BLANKU TAKA-G 75 Część główna, w całości 161 cm.cześć dolnika w całości 75 cm. Dzięki za info. A można gdzieś zapoznać się z Twoją ofertą, projektami, itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 strona i sklep online w przygotowaniu. Generalnie Rzeszów. Ale moje wędki krąża po kraju i za granicą. I nie tylko wędki Mam nadzieje ze w krotkim czasie jakos ogarne strone. Blanki Xzoga powinny byc na stałe w ofercie i na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Pierwszy raz mam zamiar złożyć wędkę robiłem drobne naprawy ale korci mnie żeby samemu popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale moje wędki krąża po kraju i za granicą. znaczy sie co? w kosmos Twoje wędki też poleciały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 nie rozumiem. Ktos cos o kosmosie pisal? Odbiegamy od tematu. Jak ktos chce jeszcze jakies wymiary blanków i gotowych wędek xzoga to moge pomierzyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jesli masz na stanie 7 kg Xzoge 6 stop to bylbym wdzieczny za wymiary i wage blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Taka-G 66 6' 6 PE 2.0 7 KG FAST+ Max 120G O ten blank ci chodzi?bo 6 stopowych to nie robią 7KG tylko 8kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 To chodzi mi o ten 8 kg 6 stopowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Waga 79 gramów, ale ma paczuszke doklejoną z naklejkami wiec pewnie koło 77 gramow.Długość wiadomo. 6 stóp plus cm.1,9 mm na szczycie, 10,6 mm na drugim koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Waga 79 gramów, ale ma paczuszke doklejoną z naklejkami wiec pewnie koło 77 gramow.Długość wiadomo. 6 stóp plus cm.1,9 mm na szczycie, 10,6 mm na drugim koncu Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Miałem w reku xzogi6'6 15kg 6'0 12kg6'0 8kg 6'6 7kg 6'6 5kg 6'6 4kg6'0 8kg w stosunku do 6'6 7kg ten 7kg jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Miałem w reku xzogi6'6 15kg 6'0 12kg6'0 8kg 6'6 7kg 6'6 5kg 6'6 4kg6'0 8kg w stosunku do 6'6 7kg ten 7kg jest lepszy. lepszy ? tzn ? mozesz rozwinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 To znaczy praca zrobionego na blanku kija była lepsza. Kij był bardziej do ręki zarówno mi jak i właścicielowi owych zrobionych wędzisk. Kij 7kg ma lepszą linię gięcia, szczytowa część ładniej pracuje i lepiej oddaje po machnięciu. Również mój kierownik powiedział że 7kg kij bardziej Mu odpowiada. Ciężko jest tak na sucho przekazać te różnice. Wiadomo że najlepiej pomacać samemu Jednak jeśli nie masz takiej możliwośći ja i ludzie którzy mieli styczność obstajemy przy blanku 7kg. Tak samo jest między 15kg a 12kg. 15kg pracuje lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A z tych 6 stopowych, z ktorymi miales okazje pracowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Z 6'0'' miałem okazję 8kg i 12kg przecież napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Z 6'0'' miałem okazję 8kg i 12kg przecież napisałem Dzieki za info. Troche inaczej zrozumialem to co napisales mialem w reku a potem ten dluzszy wywod na temat ktory lepszy. W kazdym razie wszystko jasne. U mnie bedzie 6 stop 6 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Większość tych blanków i później kijów na nich zrobionych to wędki moich kolegów Ale miałem styczność od samego początku z każdym blankiem aż po gotową wędkę poniaważ to ode mnie dowiedzieli się o Xzogach i korzystali z mojej pomocy przy powstawaniu tych kijów więc miałem okazję pomacać każdy z nich ale możliwe że nie precyzyjnie napisałem Jeśli możesz zdaj relację z pola walki jak już będziesz miał swój blank w ręku bo jesten ciekawy czy to pewna prawidłowość dotyczącą kijów 6'0'':D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi