Gość Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy ktoś posiada namiar do producenta woblerów STORK ?? Najlepiej nr. tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie jestem w 100% pewny czy to producent (zapewne nie) ale z obserwacji allegro wystawia cyklicznie sporo Storków, więc może będzie miał namiar http://allegro.pl/show_user.php?uid=3480145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Polecam zerknąć na www.woblerek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam.Odświeżę temat,jeśli ktoś zna namiary był bym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 cezex@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 podepnę się , czy powyższy email jest poprawny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Witam.Odgrzeję starego kotleta.Poszukuję namiaru do producenta woblerów STORK ? Kom./email ....Pisałem jakiś czas tamu pod cezex@vp.pl ale cisza....Jeśli posiada ktoś aktualny namiar i może się podzielić to bardzo będę wdzięczny za każdą pomoc. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam.Odgrzeję starego kotleta.Poszukuję namiaru do producenta woblerów STORK ? Kom./email ....Pisałem jakiś czas tamu pod cezex@vp.pl ale cisza....Jeśli posiada ktoś aktualny namiar i może się podzielić to bardzo będę wdzięczny za każdą pomoc.mail jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Owszem ale dopiero przez o l x nawiązałem kontakt e-mailowy ze sprzedającym storki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zamówienie w trakcie. Na środę maja być u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi