przemofight Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ja wysyłałem poprzez sendit około 2 tygodnie temu i za deklarowaną długość 230 cm. zapłaciłem niecałe 33 złote.Czy możesz spróbować wycenić teraz taki gabaryt na ich stronie? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 A proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 A u mnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Przy parametrach 205cm x 10cm x 10 cm i wadze 2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Wrzuć prtsc tych parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sławek wielkie dzięki za pomoc, temat ogarnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Sławek wielkie dzięki za pomoc, temat ogarnięty Hej, jak udało się nadać - u mnie też sendit nie chce wycenić takich samych parametrów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Hej, jak udało się nadać - u mnie też sendit nie chce wycenić takich samych parametrów...?Sprawdź jak zmienisz np. wagę paczki lub inne parametry np. sposób zapakowania paczki. Edytowane 24 Lutego 2020 przez przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Tylko nie DPD !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 W obecnym czasie jaką firmą kurierską najpewniej i najbezpieczniej jest wysłać blank , jednoskład 2.13m ? Na terenie PL . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Paradoksalnie w obecnym czasie to jest bezpiecznie bo i tłoku nie ma ... Kija w tubę, a tubę w karton i będzie dobrze oraz przed odbiorem dobrze oglądnąć paczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 U mnie brak tłoku nie pomógł...w takim stanie dotarł kij do klienta, do tego jeszcze próbowali naprawić szkodę(tube) na własną rękę tzn. zakryć taśma uszkodzenie..Całe szczęście klient był w domu i ogarnął ze coś jest nie tak... Sprawa poszła do reklamacji.. Ciekawe jak się potoczy...Ogolnie masakra z kurierami.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Bardzo ujowo ???? Który to przewoźnik narozrabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Bardzo ujowo [emoji53] Który to przewoźnik narozrabiał?Fedex Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) PP i taki przypadek . Kurier zostawił namiary w razie reklamacji . Po wstępnych oględzinach przy kurierze kijek cały na szczęście . Mam nadzieję , że nie będzie niespodzianki podczas wędkowania Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez 'mat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wygląda na to że jedyny pewny sposób doręczenia to odbior osobisty. Chyba że będą w dostepnych cenach jakieś metalowe/aluminiowe tuby. Jak widać każdy przewoźnik i czy to pcv czy karton kij może być zmielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Jaka tuba taka i niespodzianka ... A ponadto dobrze jest tubę zapakować w karton. To baaardzo pomaga zniwelować ewentualne uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) PP i taki przypadek . Kurier zostawił namiary w razie reklamacji . Po wstępnych oględzinach przy kurierze kijek cały na szczęście . Mam nadzieję , że nie będzie niespodzianki podczas wędkowania IMG-20200422-WA0002.jpg IMG-20200422-WA0003.jpg IMG-20200422-WA0004.jpgPrzy takim uszkodzeniu kijek też dostał po d...ie, tylko na całe szczęście wytrzymał.....Poza tym, kto wysyła w takich badziewnych papierowych tubach wiedząc jak traktowane są obecnie przesyłki....... a w szczególności jak jeszcze się oszczędza na przesyłce bo szkoda kasy na pełne ubezpieczenie oraz dopłatę z zaznaczeniem w opcji UWAGA OSTROŻNIE...SZKŁO Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Panowie trzeba tak pakować . Tuba plus karton . Ostatnio Marcyś tak mi przysłał wędkę . Naprawdę bezpiecznie. Na poczcie kurier express plus ubezpieczenie plus uwaga szkło kosztuje 28 zł.Oczywiście na terenie Polski i długość do 1,5 metra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 ... tylko , że powyżej 1,5m opłaty niestety znacznie rosną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 O czym piszecie to ja nie wiem. Co z tego że tuba kartonowa. Tuby pcv są składane w harmonijkę i po wyprostować prawie nie widać że była zgięta. Nawet w tym wątku są przykłady.Nie spotkałem się z mocniejszym opakowaniem niż tuba pcv. Może ktoś stosował i się podzieli informacją. Mam na myśli tylko jednosklady. Na wysyłkę do 150cm jest więcej opcji. Wysyłka w tych czasach to loteria. Wiadomo że więcej przypadków jest ze kij dojdzie bez uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Piszemy o tubie kartonowej, która nie jest zwijką ... I ma grubość około pół centymetra, a może i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ja wysyłałem w rurze kanalizacyjnej fi 75 typowo pod kijki pasuję, żeby kurier to zniszczył naprawdę musi niewiadomo co się stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ja wysyłałem w rurze kanalizacyjnej fi 75 typowo pod kijki pasuję, żeby kurier to zniszczył naprawdę musi niewiadomo co się staćO takiej tubie pisałem wyżej. Nie ma najmniejszego problemu żeby kurier zgiął taką tubę i połamał kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi