Robert Crocker Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jaki kurier prześle wędkę w tubie o długości 150cm.Niektóre firmy kurierskie nie przyjmują długości powyżej 120cm.Automatyczne sortownie nie obsługują nietypowych przesyłek.Często za nietypowy gabaryt każą sobie płacić sporo. Jakie firmy kurierski polecacie ?Tuba 150cm z ubezpieczeniem 1000zł.jesli wyślesz przez sendit.pl to przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 jesli wyślesz przez sendit.pl to przyjmąSendit tuby traktuje jak przesyłki niestandardowe i dolicza dodatkowe koszty tak informacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Zawsze w 30 zł się zamknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Mam konto na sendit.pl to sprawdzę Sendit tuby traktuje jak przesyłki niestandardowe i dolicza dodatkowe koszty tak informacyjnie...Miałem kiedyś taki przypadekwysyłałem opony, wyszło 40zł, ale po dwóch tygodniach przyszła dopłata za niestandardową przesyłkęOpony nie miały narożników, paczka nie była prostokątna i musiałam sporo dopłacić. Puszczałem to przez sendit.pl wybrałem firmę kurierską FedEx której nie polecam. FedEx każe sobie sporo dopłacić za wszystko co jest owinięte streczem bez narożników. Mam już kuriera - DPD W standardzie ubezpieczenie do 1000zł.maksymalna długość przesyłki 170cm waga do 1kg.Koszt 15zł. Edytowane 20 Lipca 2020 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Przesyłka wysłana przez DPDNiestety do tuby trzeba dopłacić 20zł.Przesyłka musi być prostokątna.Jak ktoś chce zaoszczędzić musi to wsunąć w karton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak DPD działa. Oprócz sporej ilości tub mam obok na składzie full kartonów - często z nich sklejam narożniki żeby się nie przywalili Dla detalisty jedną przesyłka to pikuś, przy większej ilości robi się różnica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) Można wysłać pocztą polską do 150 cm za niecałe 13 zł. Warunek, tubę należy "ubrać" w prostokątny karton, np po tonerach do drukarkiJa przesyłkę rejestruję w sendit Edytowane 25 Lipca 2020 przez mariusz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Mam pytanie orjentuje się ktoś jak najlepiej i najszybciej wysłać wędkę w jednoskladzie? Edytowane 22 Października 2020 przez Welik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Furgonetka.pl lub inna strona na której można nadać paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nie jako przestroga bo debile trafiają się wszędzie, ale jak solidnie należy zapakować sprzęt aby kurier nie dał rady go rozj.ebachttps://youtube.com/shorts/679TG_aPjNo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Mam pytanie orjentuje się ktoś jak najlepiej i najszybciej wysłać wędkę w jednoskladzie? Tak jak ikea wysyła swoje produkty. Nie zapomnij tylko dodać instrukcji złożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ostatnio wysyłałem dpd w tubie 215cm.zdarli 50zl.nie zemnie a z klijenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Cześć,DPD przez furgonetka.pl.Wędka 15 PLN z jakimś groszem, z tym, ze trzeba zwracać uwagę na kształt opakowania - musi być prostopadłościenne.Kurier odbiera i sam przywozi etykietę w cenie.Testowałem 4 razy ostatnio - wszystko OK.pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Do 2 metrów w tubie to UPS przez stronę kurjerzy.pl. 32 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam, Właśnie robię porządki w sprzęcie i będę pozbywała się jakiegoś sprzetu w tym wędki.Jakim kurierem wysyłacie wędki, powiedzmy, że paczka może mieć nawet do 1.5m długosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 sendit.pl unikaj DPD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Do 1,5 m przyjmuje też Poczta Polska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 ... sprawdź kurierzy.pl... Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 jerkbait.pl-jak-najtaniej-wysłać- wędkę A ja polecam kurier Polska Polska 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 sendit.pl unikaj DPDCo jest nie tak z DPD, że ich unikasz? Drogo, czy słaba jakość usług ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Do 1,5 metra najtaniej poczta, powyżej ( do 2 m) UPS przez stronę kurjerzy.pl 32-33 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak jak koledzy doradzają. Widełki cenowe trzeba sobie wyznaczyć i do tego opakowanie "broń Boże w rulonie".ps. uczulam na odpowiednie bezpieczne zabezpieczenie przesyłki. To jak zadbamy o wysyłany przedmiot świadczy jak szanujemy odbiorcę. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Chat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Do mnie przychodziły poprzez PP i DPD. Karton z wierzchu w środku rura pcv. Koszt do 20 pln, tyle chcieli sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi