MarasR Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jak to mówią nie rocznik a stan techniczny jest najważniejszy. Szukaj na spokojnie i znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jak to mówią nie rocznik a stan techniczny jest najważniejszy. Szukaj na spokojnie i znajdziesz.Nie rocznik a przebieg .Jak dla mnie to czarny Super X nie jest gorszy od XTR-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nie rocznik a przebieg .Jak dla mnie to czarny Super X nie jest gorszy od XTR-a.Zgadzam się . Mam i jeden i drugi. W Super x-a dołożyłem* dwa łożyska zamiast tulejek i jest bajka. *Pan Józef ze Słubic mi to ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Zgadzam się . Mam i jeden i drugi. W Super x-a dołożyłem* dwa łożyska zamiast tulejek i jest bajka. *Pan Józef ze Słubic mi to ogarnął Dokładnie, podparcie koła napędowego i pinion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi