md30 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Ja wyjąłem 3 szt takie ciut więcej jak 60cm i wszystkie wytarte. Jeden na swimbaita 18cm własnej produkcji, a pozostałe dwa na Salmo Jack pływający. Wędkowałem tylko z brzegu. Dodatkowo jeden miał świeżą ranę na boku po śrubie silnika, ale stwierdziłem że go wypuszczę skoro ma apetyt i ochotę na polowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslav Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Wczoraj na łódce 7 godzin, później 1,5h z brzegu na innym zbiorniku i nawet jednego brania nie było. Dzisiaj w deszczu na łódce też bez brania. Inni wędkarze to samo. Jednemu wariatowi co dzisiaj również wędkował w deszczu udało się wyciągnąć w trollingu jednego 65cm. Ale nie ma co się dziwić, że brak efektów bo u nas jeszcze zima i właśnie pada śnieg ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Na jurze tarło szczupaka zakończyło się chyba dopiero co. Wszystkie złowione były mocno poranione i chude jak skarpety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi