Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Guzu Opublikowano 1 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Sezon otwarty.Zdecydowanie wolniejsze prowadzenie wabika. 76 na wobler od Bielika. Sprzętowo to batson cb76mh, TP PG 4000, linka Daiwa PE 1.5. Wypuszczamy Bolenie ! Edytowane 1 Maja 2021 przez Guzu 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SAWIOLA666 Opublikowano 1 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Majowy z Mazowsza .Po takim poście , bardz miły akcent ! 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Nie zdążyłem edytować... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Bardzo mile otwarcie sezonu. Jeden stykowiec a drugi juz fajny bo na 77???? 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1989 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 No i klasa???? Miru pokazał kto rządzi na rewirach.U mnie skromnie 70 ale cieszy tak samo 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) 70 cm na moją wirówke nr 0 A miałbyć jaź Edytowane 3 Maja 2021 przez Tomek.M 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SAWIOLA666 Opublikowano 3 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Majowy z Mazowsza.Dał mi tyle szczęścia że brak słów aby to opisać, 78 cm.[/url] Edytowane 3 Maja 2021 przez Sawiola 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 80tka bez wyciągniętych rąk do obiektywu :-) 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Łącznie 9sztuk 1 maja. Ciekawostką są smołty które były w pyskach ich 3. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Asp z Mazowsza. [/url] Edytowane 4 Maja 2021 przez Sawiola 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Może naciągane min. ale fotka bardzo mi się podoba w świetle porannego słonka darujcie. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Majówka nad moim Odrzańskim ciurkiem wypadała całkiem przyzwoicie, pogoda była bardzo średnia ale duża aktywność ryb i brania z powierzchni wynagrodziły wszystko. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Warta poniżej mojego rodzimego Santoka ☺Zero powierzchniowej aktywności, ryby uderzają z dna na verticale. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Coś tam skubie... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W sumie docelowo miały być jazie, ale nie będę zgłaszał reklamacji Dobry początek sezonu. Jedyna ryba, jakiej aktywność wogóle namierzyłem na ponad kilometrowym odcinku rzeki (2 dyskretne ataki). W akcji jak zwykle mój zestaw do poskramiania okazów: wklejka okoniowa, Spro Pasion 2000 i żyłka 0,12, a na końcu 4-centymetrowy woblerek pstrągowy Bonito (największy jaki znalazłem w pudełku - wybrałem się przecież na jazie) :) Ryba w doskonałej kondycji. Trochę mnie przegonił. Zdjęcie kiepskie, ale nie chciałem więcej męczyć. Po wszystkim chciałem go chwilę delikatnie przytrzymać, żeby doszedł do formy, ale dał zaraz dyla. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Dzisiaj złowiłem rybę, którą już miałem jesienią; świadczy o tym uszkodzona płetwa ogonowa, ciemna plamka na policzku i ciemne plamy na garbie u nasady głowy. Fotka z jesieni - To kolejny dowód na to, że nic im nie jest nawet po sesji zdjęciowej. 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 ... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Zimny ten maj. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Mazowiecki????. [/url] 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Nie potwór. Ale złowiony na muchę z premedytacją sprawił sporo radochy.Wczoraj namierzyłem stadko zbierające sobie muszki z powierzchni. Ignorowały wszelkie chruściki i większe jętki, żerowały na malutkich, lipieniowych jęteczkach mieszczących się na paznokciu małego palca.Wczoraj jeden spadł, dzisiaj taki wyjechał na żyłce 0,15 ???? szkoda że nie było więcej czasu. Edytowane 12 Maja 2021 przez Michał P. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodis Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Hej! Fajny Odrzański bolek 83 cm. Złowiłem ogromnego Bolenia !!! (09-05-2021) - YouTube 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Piękny boleń. GratulacjeMam jednak obawy, że nie pożył zbyt długo. Długi hol, sesja na brzegu też nie krótka i to wyłożenie się na bok przed wypuszczeniem... Widziałem już to kiedyś. Obym się mylił i ryba dała sobie radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Maj nigdy nie był jakiś nadzwyczajny, tegoroczny tym bardziej... ale udało się pobić nowe wiślane PB w postaci 77cm szczęścia, wypatrzony z powierzchni na 7cm Szpiegusa.Ryba jak każda złowiona wróciła w świetnej kondycji do swojego domu... tam gdzie jej miejsce... tam czuje się zdecydowanie najlepiej. Warto o tym zawsze pamiętać ! Edytowane 14 Maja 2021 przez maniak 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Pierwszy tegoroczny. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Odkurzyłem swoje woblerki.Pierwsza ryba sezonu 2021 - Wiślane 72cm 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi