EdekDeBeściak Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 U mnie też pierwsze wyjście na bolenie, i ogólnie nad Wisłę. Zaliczone. Zorientowałem się, że boleń wypłynął na polowanie po zaniepokojonej drobnicy. Mimo , iż bolenie tego dnia nie zdradzały swojej obecności ten wziął w pierwszym rzucie w kierunku przestraszonych uklejek. Byłby większy gdybym go przysunął do aparatu, a nie odwrotnie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Gratulacje dla łowców.Piekne rapki!Ja również otworzyłem sezon.Flasc C od Tapsa. Pozdrawiam 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 I mi się e coś ostatnio trafilo..Ale szalu nie ma.. Ryby pokazują sie tuż przed zmrokiem 15-20 min zerowania i znow cisza????Fota slaba bo juz prawie ciemno bylo 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Piękny Rap! Przebił 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Piękny Rap! Przebił 80? Nie mierzony, ale raczej 80 niemiał, bardziej stawiam 72-75 na moje oko, ciemno juz prawie bylo, druga sprawa to foto na szybko robione na "czajana" w trawie bo w okolicy jest amator boleniowego miecha i lepiej bylo sie nie afiszować zbytnio... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Trochę spóźniony , bo nie miałem dostępu do konta. Ale w końcu jestem . Taka ładna rapka z początku maja. Pozdro Boleniowe świry ! ???? Edytowane 23 Maja 2021 przez Kacperboleń 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Piątkowy poranek rozwiązał worek z boleniami, mega udane rozpoczęcie dnia. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Kolejna piękna ryba wyjeżdża na brzeg . Dziwny ten sezon... pomimo wszystko jest wyśmienicie ???????? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Piątkowy poranek rozwiązał worek z boleniami, mega udane rozpoczęcie dnia.Piękna ryba ale fotka jeszcze lepsza ..jedna z ładniejszych jakie w ostatnim czasie widziałem ...brawo ! received_3120530738269902.jpeg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Maniek czad na maksa bolo i klimat jeziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Piątkowy poranek rozwiązał worek z boleniami, mega udane rozpoczęcie dnia.Piękna ryba ale fotka jeszcze lepsza ..jedna z ładniejszych jakie w ostatnim czasie widziałem ...brawo !received_3120530738269902.jpegFota jest mega dobra na tytułową stronę do gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Maniek czad na maksa bolo i klimat jezioraJeziora? Wygląda na zbiornik zaporowy na południu kraju... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Kto rano wstaje... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nie ma co się kłaść spać???? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przesmyk Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Pierwsza tegoroczna 70tka złowiona na początku maja.. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Odrzański 70 z malym plusem złowiony na białego keitecha easy shiner 4 na 20gr główce. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 31 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Moja nowa koncepcja, okazuje się słuszna... 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przesmyk Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Miały być wieczorowe klenie, a wyszły bolenie ???? Edytowane 1 Czerwca 2021 przez przesmyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) W ostatnim tygodniu maja udało się złowić kilka fajniejszych rapek w Warcie, tyle radości Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Jozin 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Na warszawskiej Wiśle ciężko przebić się przez średniaki , ale czasami się udaje .Trochę ociupinkę stracił na urodzie , ale takie są koszty udanych amorów Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Pisarz.......ewski Piotr 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Taki wczoraj wziął młodemu . Inne się nie liczą . 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi