Skocz do zawartości

Bolenie 2021

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna z premedytacją zacząłem łowić bolenie które były częstymi przyłowami podczas łowienia innych ryb .Wciągający temat bez dwóch zdań, wczoraj pierwszy wypad zaliczony było by mega, gdyby ryba która była rybą nr.2 tego dnia nie spadła przy łodzi. Boleń byłby z pewnością nowym rekordem ,może następnym razem będzie lepiej. Ostatecznie nie zostałem bez ryby ,miałem okazję poczuć ten atomowy strzał i kocioł na wodzie podczas brania

644df1efeb82df4bab924ced45cd0644.jpg

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 19

nie pełnosprawny a poradził sobie z szybko prowadzoną gumą w dużym nurcie[attachment                                          post-48935-0-45236800-1623584490_thumb.jpg                                                                                                     

• Like 16

Gratuluje pieknych boleni !

Szybkie dwie godzinki na krawędzi dnia i nocy

Oczywiście tak sie kończy zawsze jak zapomnę podbieraka....a trawka sucha już ehh... Fotka brzydka na szybko bo ciepło i przynęta głeboko   :wub:

Intensywne 45 minut nocnego jedzenia.

Czekam na te 'własciwe"

3603356df7c22a4dmed.jpg

Pozdrawiam raperów

Edytowane przez wojti80
  • Like 22

Czas się dopisać do wątku. Rybka może nie za duża ale historia fajna. Dzień wcześniej mówię do żony, że dawno bolenia nie złowiłem. No i cyk jakbym sobie wywróżył. Odpaliły się przy powierzchni na jakieś 45 min tak, że nie wiedziałem w która stronę rzucać ;)
20210701-063054.jpg

Edytowane przez scOOtt
  • Like 17

• 2 tygodnie później...