mariusz79 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Wiślany 69 z połowy maja, jeden z trzech tamtego wieczora kiedy nic na wodzie nie było widać poza zgrupowaniem uklej, która jakby szykowała się do tarła. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez mariusz79 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Czasami i ślepej kurze.. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 dawno nie złapałem... niespodzianka przy sandaczach 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Odczepiony w wodzie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Fajny kaban z małej rzeczki. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Z kanału Odry. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Wiślane 75 cm, ładna ryba, choć jak widać na zdjęciu chuda i poobcierana, nie walczył też jakoś bardzo mocno. Wygląda jakby całkiem niedawno zakończył tarło. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Od niedawna z premedytacją zacząłem łowić bolenie które były częstymi przyłowami podczas łowienia innych ryb .Wciągający temat bez dwóch zdań, wczoraj pierwszy wypad zaliczony było by mega, gdyby ryba która była rybą nr.2 tego dnia nie spadła przy łodzi. Boleń byłby z pewnością nowym rekordem ,może następnym razem będzie lepiej. Ostatecznie nie zostałem bez ryby ,miałem okazję poczuć ten atomowy strzał i kocioł na wodzie podczas brania Edytowane 13 Czerwca 2021 przez MARIUSZ 69 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 nie pełnosprawny a poradził sobie z szybko prowadzoną gumą w dużym nurcie[attachment 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jeden rzeczny, drugi ze stojącej . 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Gratuluje pieknych boleni ! Szybkie dwie godzinki na krawędzi dnia i nocyOczywiście tak sie kończy zawsze jak zapomnę podbieraka....a trawka sucha już ehh... Fotka brzydka na szybko bo ciepło i przynęta głeboko Intensywne 45 minut nocnego jedzenia.Czekam na te 'własciwe"Pozdrawiam raperów Edytowane 17 Czerwca 2021 przez wojti80 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bartosz311287 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Wyjazd dzięki życzliwości żony na dwie godzinki. Branie z tych kosmicznych. Wobler rzuciłem kapkę za daleko i wpadł w wodorosty. Szybki ruch wędką i ładnie wyskoczył z zielska. Wtedy się zaczęło pojawił się nawet nie wiem skąd jakby stał koło tej roślinności, gejzer wody nie trafił za pierwszym, drugim razem. Nie poddał się i za trzecim razem trafił idealnie, praktycznie nie było co wcinać. Wobler powierzchniowy kolegi z jerka Bobesku tzw wtd. Hol całkiem sprawny, było co prawda zagrożenie że wejdzie w leżące drzewo,ale udało się ominąć. Sprawne podebranie i wtedy zaczął szaleć bolek, złamany podbierak udało się złapać drugą ręką. Patrzę kółko łącznikowe rozgięte oraz dolna kotwiczka, prawdopodobnie wina tego że zahaczył kotwice w siatkę podbieraka. Sprzętowo mój ukochany kij na blanku CDEXN-792ML wykonany przez jbk, gdybym go złamał poproszę o taki sam [emoji846] + stella C3000 + ygk 0.8 pe + fluorocarbon 7lb + ukleja wtd bobesku około 7cm NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 18 Czerwca 2021 przez bartsiedlce 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Nie mogłem się powstrzymać. Wiślany z Mazowsza. [/url Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Sawiola 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Dobra wojna ...myślałem ze jest lepszy...nie zmienia to faktu ze zaczyna się powtarzalnośc- co mnie cieszy. Pozdro dla nocnych marków 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Pierwszy bolek w tym sezonie.Nie mierzony, ale minimum forumowe chyba miał.Twin Power rozdziewiczony ???????????? 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) Czas się dopisać do wątku. Rybka może nie za duża ale historia fajna. Dzień wcześniej mówię do żony, że dawno bolenia nie złowiłem. No i cyk jakbym sobie wywróżył. Odpaliły się przy powierzchni na jakieś 45 min tak, że nie wiedziałem w która stronę rzucać Edytowane 1 Lipca 2021 przez scOOtt 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 10 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Wiślany Weteran z Mazowsza. [/url 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) To zapewne jest przyczyną jego wagi .[/url Edytowane 17 Lipca 2021 przez bartsiedlce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosławSikorski01 Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Odświeżę PB 82cm z Warty, złowiony 2 lipca tego roku.Wobler bezsterowiec Ukleja 65BSTW mojego wykonania. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Wiślane 70cm z toni 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Z jeziorka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Gratulacje Grzegorz mieliśmy razem popływać tam za Bolkiem i jakoś nie wyszło , może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi