ORKA Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Dzięki . Kilka z pontonu się trafiło ale i tak największego złowiłem z brzegu z pola namiotowego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 jak się silnik epro sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Dopiero co go kupiłem ale na razie Całkiem spoko. Na mawericu 370 C we dwie osoby i graty max prędkość 7,5 km/h. W trolu można całkiem długo popływać .Dobrze wykonany . Zakup na plus choć cena moim zdaniem za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Taka rapka, złowiona przypadkowo przy polowaniu na szczupaki. Skusił się na 3D Roach 25cm. Co chciał osiągnąć atakując taka przynętę tego nie wiem[emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Po 2ch latach od pokazania życiowego bolenia na naszym forum, znowu mam przyjemność żeby ten gatunek zaprezentować.W piękny, słoneczny dzień, wyrównałem życiówkę, łowiąc 82-centymetrową rapę (tym razem już w 100% celowo).Dziękuję @Friko za zdjęcie Sprzętowo: wędka na blanku Composite Developments CDEXN-702M, Stella 18 3000MHG i pływający wobler na końcu zestawu 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Jak na razie chyba moja najlepsza rybka z Bałtyckiej plaży tego lata. Baranie pod nogami w przybrzeżnej pianie Booom! 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Tydzień mnie nie było nad wodą.... ale już sie z Wisłą na siebie nie gniewamy Pozdrawiam raperów 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Widzę, że Tapsik ciągle na topie! U mnie zdecydowanie wolą bezsterowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Takie Tapsiki też są Edytowane 27 Lipca 2021 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Lubie nimi łowić, ryby je lubią.Rybka wyszła do niego mimo iz wczesniej pokazałem jej chyba z 10 innych przynęt. Tapsa zjadła w pierwszym podaniu. Edytowane 27 Lipca 2021 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Pierwszy wymiarowy boleń i nowy rekord ryby w ogóle:) Przyłów podczas łowienia kleni w Widawce:) Zaatakował kleniowego klasyka z Pracowni Roztocze. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Pokazała się trzy razy w jednym miejscu. Siadła w pierwszym rzucie na blaszkę. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Pam pa ram pam! Dobry dzień ???? 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Mój 10 letni syn zakupił sobie popera od Jaxona. Poszliśmy nad wodę go przetestować. Młody zarzucił dwa razy przekręcił korbą i bum siedział ten oto koleżka ze zdjęcia. 72 cm. Wyciągnięty na Savage Gear MPP do 16 g więc dał nam trochę popalić przy cholu. Jestem mega dumny. Syn wpadł w wędkarstwo już na amen. Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Pawgas 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Młody strasznie przeżywał tego ubitego suma i koniecznie chciał sam wypuścić rybkę Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez bartsiedlce 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Miejski krążownik zdjęty na spacerze z córkami.???????? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Wieczorny rekonesans i w końcu jakaś przyzwoita ryba 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Wczoraj tylko taki średniak 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Trochę zaległe bo z czerwca , ale wstawiam bo bardzo je lubię . Pozdro waryjaty boleniowe ! ???? Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Kacperboleń 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi