malcz Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Ciekawe czy taki był cel czy liczyłeś, że raz pokażesz....i później będzie spokój????Oczywiście żartuję - super sprawa. A te wobki właśnie do mnie jadą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Patu , brakowało Twoich zdjęć i ryb . Super połowione ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Zapraszam na brakujące, w pierwszym filmie, klatki. Niestety mój operator kamery, nie mieszka w Polsce. Przyjechał z wizytą i miał dzisiaj chwilę czasu dla mnie, fart chciał, że jacyś aktorzy, dali się skusić na chałturę. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Zapraszam na brakujące, w pierwszym filmie, klatki. Niestety mój operator kamery, nie mieszka w Polsce. Przyjechał z wizytą i miał dzisiaj chwilę czasu dla mnie, fart chciał, że jacyś aktorzy, dali się skusić na chałturę. BOMBA!! ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Boleni już nie łowię ale raz do roku trzeba sobie przypomnieć.Tak kwadrarowych boleni nigdy nie trafiłem. Chyba żerują na jaziach ???? jesień idzie Panowie.Zażarły cykadę od A.Lipińskiego. Edytowane 18 Września 2021 przez AdamCh 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Jeziorowe 87cm Edytowane 18 Września 2021 przez MichałAspiusFishing 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Pytanie było jednak bardziej ogólne. O jeziora na południu. Nie miałem okazji łowić w tych tatrzańskich i nawet nie bardzo bym chciał. Chociaż w paru "zakazanych" miejscach owszem (a łów sobie, no to łowiłem). A w sumie jaka Tomku różnica pomiędzy zaporówką stworzoną przez człowieka, a jeziorem powstałym np. z powodu zatamowania rzeki skalnym osuwiskiem? Bo i takie znamy. Istnieje tu jakieś rozróżnienie? Kiedyś podział był prosty. Stawem z definicji był zbiornik, w którym w każdym miejscu do dna dochodzi światło słoneczne, a cała reszta to jeziora.Tak oglądam te Michała bolenie i muszę powiedzieć, że większość z nich wygląda jakoś tak nieziemsko. Te kolory i drapieżny wygląd. Gabarytowo wiele z prezentowanych nie odbiega, ale jednak nie tak wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Trzeba korzystać z wrześniowego apetytu boleni 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Osiemdziesiątak z plusem złowiony trzy godziny temu w Noteci. To był jeden z pierwszych rzutów, pojawiła się fala, potem końskie szarpnięcie i gejzer...Przynętą był 6cm sterowiec własnego wykonania. jest filmik z pomiaru. Edytowane 13 Listopada 2021 przez muddler 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Piękna ryba Jarek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Osiemdziesiątak z plusem złowiony trzy godziny temu w Noteci. To był jeden z pierwszych rzutów, pojawiła się fala, potem końskie szarpnięcie i gejzer...Przynętą był 6cm sterowiec własnego wykonania. Ale kaban.....aż głupio wstawiać swojego stykacza, ale potraktuję to jak reklamę nowej cykady od @Wildriver'a. Skuteczna w Wiślanym debiucie. Pozdrawiam,malcz 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Taki nurtowy Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Kilka rybek z ostatnich dwóch wyjazdów, każde branie zapada długo w pamięci .Nie zawsze był ktoś kto mógłby zrobić zdjęcie Edytowane 21 Września 2021 przez MARIUSZ 69 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 A miał być tylko jeden wypad w sezonie ???? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawid75 Opublikowano 21 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ryba z ostatniego weekendu. 84cm w "kłębie" pewnie tyle samo. Bolen zlowiony na 3D line thru roach 25cm !!! Z reki przy polowaniu na szczupakiTo juz druga sztuka 80+ wyciągnięta na ta przynętę, oczywiście ryba prawidłowo zapięta z kotwica w pysku 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 21 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jeden z dzisiejszych świniaczków,80+ ????????????????. Ponownie wobler od @wildriver'a ???????? 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. osiemnastak Opublikowano 23 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dopiero drugi raz Odra zaliczona,dziś 7 sztuk 2 z foto 80cm i big mama potężnie zbudowana 84,5cm. 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Branie że środka klatki, jest tam mała rafa i już sporo boleni tam złowiłem.Szedł za wobkiem aż na stojącą wodę i zgarnął widowiskowo.Wszystkie dzisiejsze brania były bardzo agresywne, a przynety mocno zassane.Dwa największe mocno się stawiały, choć holuje je siłowo. Edytowane 28 Września 2021 przez bartsiedlce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Prosto z nadwody +- 70 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi