patu Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Ostatni miał łopatę zamiast ogona, ten praktycznie brak????. Sprzętowo b.z, Suzuki 2.44 20 LB, STL 4000'18 i bezster @wildriver'a na agrafce 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Witam. Wczoraj w przypływie porannego podniecenia wagarami, tak się rozpędziłem że pojechałem nad Wisłę w bokserkach od piżamy...przewiało mi "kule" niemiłosiernie, ale wytrwałem 3h i w trakcie tej piździawy, chyba w nagrodę za wytrwałość trafił się gruby kanciasty jesienny zbój, 74cm.Fota w pełni nie oddaje, rzadko mam do czynienia z takimi gabarytami - jednak jesień ma moc Na agrafce niezmiennie w przypadku głębszego łowienia cykada od Wildrivera. Pozdrawiam,malcz Edytowane 16 Października 2021 przez malcz 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dzisiaj wpadły tylko dwa bolenie.Jeden coś pod 60cm. i drugi już fajniejszy, 75cm. grubasek:Oba na cykadę od A.Lipińskiego. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Kolejna Wiślana maszyna z Mazowsza do zwalczania drobnicy ????????????. [/url] Edytowane 17 Października 2021 przez Sawiola 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 A u mnie dzisiaj słabo.Jeden boleń i jaź na cykadę prowadzoną w ekspresowym tempie ????Boleń zjadł bezsterowca od Wildrivera. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Z impetem wjechał w bezstera @wildriver'a Edytowane 18 Października 2021 przez patu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) C&R..no release,no glory...???????????? Edytowane 19 Października 2021 przez patu 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Mam i ja???? 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spinnerman Opublikowano 19 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @patu, dzięki za dobre współrzędne???????? 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Pięknie przywalił w bezsterowca wolno prowadzonego tuż pod powierzchnią . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Czołem! Dawno mnie tu nie było Ostatnie 3 dni to 4 ryby, masa leniwych brań co chyba pokazuje że temperatura jeszcze za wysoka.Najważniejsze że coś siada. Trzy największe 75, 70 i 67 cm. Silne jak uboty.75 -Spirit 7cm, reszta cykada od Andrzeja Lipińskiego 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Jeden z frontowych,tylko wariaci wypływają w taką pogodę ????j????.... Kadłub wytrzymał ???????? Edytowane 22 Października 2021 przez patu 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Jeden z frontowych,tylko wariaci wypływają w taką pogodę ????j????.... Kadłub wytrzymał ???????? PSX_20211022_205931.jpgGórna szczęka jest taka zdeformowana trochę czy złudzenie na foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Jak dla mnie normalna, bez deformacji...tan strzelił w strugach deszczu ???????? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Choć woda coraz bardziej sandaczowa, to jeszcze jedzą 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Warta dziś obdarzyła. Niesamowicie nabite i waleczne 72cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Pewnie juz ostatni w tym roku... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) Jesień to jesień. Brzmi tak banalnie, jak prawdziwie.W tym roku kombinacja różnych czynników ograniczyła mój jesienny, boleniowy czas antenowy do minimum.Wówczas każdy rzut, każda minuta na wodzie jest cenna.I dla mnie. I dla mieszkańców rzeki.Przedostatni w tym roku pozuje na zdjęciu poniżej. Wykorzystał swoją szansę pokazania się na forum. A ja wykorzystałem jego gotowość do zaistnienia online. Także taka ryba. Chudsza niż inne jesienne tu pokazywane, bardziej sportowa.Zjadla wobler sterowy produkcji Andrzeja Lipińskiego. Nurtowe grube miejsce z równym uciągiem. Edytowane 30 Października 2021 przez Guzu 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Jednak jeszcze jakis sie trafil???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Daniel, wykorzystałeś czas antenowy w 100%...u Ciebie to już norma????????. Agnieszka dziś pozwoliła mi połowić szczęśliwym wobkiem podarowanym przez Ciebie... wcześniej ładowała nim swój zestaw.Poniżej najciekawsza ryba z dziś, wschód, drugi rzut woblerem @wildtivera... 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Było dane i mi niedawno zawędrować na zachód w poszukiwaniu grubych, jesiennych rap. Rzeka przez niecałe trzy dni łowienia odsłoniła sporo tajemnic. Wrzucam zdjęcie ryby którą prawdopodobnie zamknę tegoroczny sezon boleniowy. Okoliczności,branie oraz hol pewnie na zawsze zostaną w głowie, kosmos. W wolnej chwili skrobnę nieco więcej, bo co nieco się działo ????. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Mój sezon wędkarski 2021 dobiegł już końca.Najwięcej czasu poświęciłem boleniom. Tu letnia ryba 70plus z śródrzecznej przykosy. Więcej o boleniach i nie tylko do poczytania na moim blogu http://jerkbait.pl/blog/18/entry-676-sezon-zacz%C4%99ty-sezon-sko%C5%84czony-czy-co%C5%9B-ciekawego-w%C4%99dkarskiego-si%C4%99-wydarzy%C5%82o-w-2021-u-mnie/ Edytowane 3 Listopada 2021 przez Guzu 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Pogoda fatalna ale na 30 minut udało się wyskoczyć, godna ryba z urokliwej rzeczki. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Trochę ucichło w wątku. Dwie rapy z dzisiaj, jedna 80+ uwieczniająca dzień orki. Ryby już ospałe z krótkimi okresami żerowania. Obydwie skasowały na " kancie" wobler od @wildriver'a prowadzony średnim tempem. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi