Skocz do zawartości

Multiplikator dla początkującego

Wisni@

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie generalnie bede łowił raczej na przynęty powyżej 15g moze czsami na te 7cm gumki ale z tego co napsialiscie wynika ze on tez waza powyzej 15g czyli nie powinienem miec problemo przy wyrzucie ani z revo ani z C3 4601. Jednak wciąz zastanawiam sie co do zakupu bo ciągnie mnie w stronę low profilu, ale chyba Jerzy ma rację bo jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać...

Słuchajcie generalnie bede łowił raczej na przynęty powyżej 15g moze czsami na te 7cm gumki ale z tego co napsialiscie wynika ze on tez waza powyzej 15g czyli nie powinienem miec problemo przy wyrzucie ani z revo ani z C3 4601. Jednak wciąz zastanawiam sie co do zakupu bo ciągnie mnie w stronę low profilu, ale chyba Jerzy ma rację bo jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać...

Wiśni@ in cięższe wabiki tym różnica miedzy poszczególnymi multikami jest coraz mniejsza. Fatso 10 lata tak samo z ABU 4601 jak z calcutty 201 DC, choć ta ostatnia jest pewnie 10 krotnie drozsza niż poczciwy ambassadeur C3. Jeśli jesteś absolutnie pewien, ze łowienie na casting przynetami poniżej 15g ci nie grozi i podobają ci sie low profile to faktycznie Revo S ( z hamulcem odśrodkowym) bedzie najlepsza propozycją. W takim przypadku zystakasz tylko tytle, że będzie on lezał lepiej w dłoni niż C3 jak napisal @standerus. Walory użykowe w moim odczuciu beda identyczne.

pozd JW :D

[ Walory użykowe w moim odczuciu beda identyczne.

pozd JW :D

:unsure: no nie wiem... nie znam nowych C z tym 6 bloczkowym systemem odsrodkowym (zdaje sie, sorki nie interesuję się tym zbytnio) ale jak porównuje swoje stare C34601 z RevoS, to wydaje mi sie ze RevoS jest jednak sporo przyjazniejsze w obsłudze, zwłaszcza w okolicach tych 15 gram. Im bardziej w góre tym równica faktycznie będzie się zmniejszac.

• 2 tygodnie później...