Kuba Standera Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Revo wygodniej w ręce leży niz 4601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Słuchajcie generalnie bede łowił raczej na przynęty powyżej 15g moze czsami na te 7cm gumki ale z tego co napsialiscie wynika ze on tez waza powyzej 15g czyli nie powinienem miec problemo przy wyrzucie ani z revo ani z C3 4601. Jednak wciąz zastanawiam sie co do zakupu bo ciągnie mnie w stronę low profilu, ale chyba Jerzy ma rację bo jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Słuchajcie generalnie bede łowił raczej na przynęty powyżej 15g moze czsami na te 7cm gumki ale z tego co napsialiscie wynika ze on tez waza powyzej 15g czyli nie powinienem miec problemo przy wyrzucie ani z revo ani z C3 4601. Jednak wciąz zastanawiam sie co do zakupu bo ciągnie mnie w stronę low profilu, ale chyba Jerzy ma rację bo jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać... Wiśni@ in cięższe wabiki tym różnica miedzy poszczególnymi multikami jest coraz mniejsza. Fatso 10 lata tak samo z ABU 4601 jak z calcutty 201 DC, choć ta ostatnia jest pewnie 10 krotnie drozsza niż poczciwy ambassadeur C3. Jeśli jesteś absolutnie pewien, ze łowienie na casting przynetami poniżej 15g ci nie grozi i podobają ci sie low profile to faktycznie Revo S ( z hamulcem odśrodkowym) bedzie najlepsza propozycją. W takim przypadku zystakasz tylko tytle, że będzie on lezał lepiej w dłoni niż C3 jak napisal @standerus. Walory użykowe w moim odczuciu beda identyczne.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 [ Walory użykowe w moim odczuciu beda identyczne.pozd JW no nie wiem... nie znam nowych C z tym 6 bloczkowym systemem odsrodkowym (zdaje sie, sorki nie interesuję się tym zbytnio) ale jak porównuje swoje stare C34601 z RevoS, to wydaje mi sie ze RevoS jest jednak sporo przyjazniejsze w obsłudze, zwłaszcza w okolicach tych 15 gram. Im bardziej w góre tym równica faktycznie będzie się zmniejszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 tylko nie zapomnijcie w ferworze walki, ze zestaw cakstingowy, to nie tylko mlynek, ale tez odpowiednia wykalaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Znalazlem na allegro ciekawą oferte. http://allegro.pl/item174327702_shimano_curado_bantam_nowy_m ade_in_japan.htmlMoze mozecie powiedziec czy to dobra cena dla tego kolowrotka i czy warto go kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 witam z tego co wiem jest to ten sam multik tylko ten ma przeł 6,2 no i oczywiscie pojemnośc to około 150 m linki 12lbs a nie 0,12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no wlasnie wszystko dobrze gdyby nie te przelozenie... a co do pojemnosci to musial sie gosc pomylic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi